FOLLOW US: facebook twitter

Νέα προκήρυξη για γιατρούς στο Νοσοκομείο Πύργου

Ημερομηνία: 01-11-2023 | Συντάκτης:

-Εγκρίθηκαν δύο ακόμα θέσεις, προσελήφθη επικουρική Βιοπαθολόγος


Δύο ακόμα θέσεις μόνιμων γιατρών θα προκηρύξει το Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, μαζί με τις πέντε θέσεις των Παθολόγων, που απέβησαν εκ νέου «άγονες» στην τελευταία προκήρυξη.

Σύμφωνα με απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, θα σταλεί αίτημα στην 6η ΥΠΕ για την έγκριση προκήρυξης μίας ακόμα θέσης ειδικότητας Εσωτερικής Παθολογίας στον βαθμό του Επιμελητή Α΄ και μία θέση ειδικότητας Πνευμονολογίας-Φυματολογίας, στον βαθμό του Διευθυντή.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι στην τελευταία προκήρυξη για την πρόσληψη γιατρών στο Νοσοκομείο του Πύργου, δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από γιατρούς, ούτε για τις κενές οργανικές θέσεις των Παθολόγων ούτε για την κενή θέση του Πνευμονολόγου-Φυματολόγου.

Η θετική εξέλιξη για το ιατρικό δυναμικό είναι η πρόσληψη επικουρικής γιατρού για 24 μήνες, ειδικότητας Ιατρικής Βιοπαθολόγιας, και η έγκριση σκοπιμότητας για την αγορά σύγχρονου εξοπλισμού στο Νοσοκομείου, προϋπολογισμού 2,6 εκατ. ευρώ, πρόταση που θα υποβληθεί για ένταξη και χρηματοδότηση στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα» 2021-2027.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot