FOLLOW US: facebook twitter

Νέα ονόματα στο «Fly Olympia»

Ημερομηνία: 23-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Νέα ονόματα προστέθηκαν στο “Fly Olympia” που διοργανώνει ο Εμμανουήλ Καραλής στην Αρχαία Ολυμπία, την Κυριακή 12 Ιουνίου στις 7μ.μ..

Το street pole vault event του Εμμανουήλ Καραλή συγκεντρώνει το ενδιαφέρον κορυφαίων αθλητών του εξωτερικού και πρόσφατα δήλωσαν συμμετοχή ο Αυστραλός πρωταθλητής Κέρτις Μάρσαλ, φιναλίστ των Ολυμπιακών Αγώνων, με ατομικό ρεκόρ 5.87μ..

Από τον αγώνα δε θα λείψει ούτε ο Πολωνός πρωταθλητής, παγκόσμιος πρωταθλητής αλλά και πρωταθλητής Ευρώπης με τρεις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παβέλ Βοϊτσεχόφσκι (ρεκόρ 5.93μ.). Φυσικά, δεν γινόταν να λείπουν οι Έλληνες αθλητές από ένα μίτινγκ που διεξάγεται στην Αρχαία Ολυμπία. Ο Γιάννης Ρίζος, που μόλις πριν λίγες μέρες βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ με πετυχημένο άλμα στα 5.50μ., και ο Πέτρος Χατζίου με ρεκόρ 5.55μ. θα αγωνιστούν στον διεθνή αγώνα.

Θυμίζουμε πως ήδη έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους επίσης οι Χάρι Κοπέλ (Βρετανία), Άντριου Ίρβιν (ΗΠΑ), Πολ Χάγκεν Λίλεφος (Νορβηγία) , Τιμπό Κολέ (Γαλλία), Αλιούν Σένε (Γαλλία).
Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος