FOLLOW US: facebook twitter

Νέα ομάδα υποψηφίων με τον υπ. δήμαρχο Πηνειού Διονύσιο Γεωργόπουλο

Ημερομηνία: 16-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”86706″ img_size=”full”][vc_column_text]Πιο ισχυρή γίνεται καθημερινά η ομάδα του υποψηφίου δημάρχου Πηνειού Διονύση Γεωργόπουλου  ο οποίος παρουσίασε νέους υποψηφίους τονίζοντας σε δήλωσή του τα εξής:

«Καθημερινά η ομάδα μας μεγαλώνει, γίνεται πιο ισχυρή καθώς προστίθενται άτομα που έχουν διακριθεί ο καθένας στο χώρο του και έχουν προσφέρει πολλά στο κοινωνικό σύνολο. Είμαστε περήφανοι για όλους αυτούς τους ανθρώπους που συστρατεύονται μαζί μας.
Σήμερα έχω τη χαρά να παρουσιάσω ανθρώπους αυτοδιοικητικούς, άριστους γνώστες της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και νέους ανθρώπους οι οποίοι έχουν το όραμα, τη διάθεση και τη δυναμική να συνεισφέρουν στο τόπο τους. Τους ευχαριστώ όλους μαζί και κάθε ένα ξεχωριστά.»

Αναστασόπουλος Γεώργιος

«Με επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Δύναμη  Προοπτικής»  τον κ. Διονύσιο Γεωργόπουλο, ο οποίος συστρατεύει και φέρνει κοντά τους συμπολίτες μας θα δώσουμε δυναμικά τη μάχη για ένα κερδοφόρο αποτέλεσμα.».

Κατσαλάς Φώτιος

«Συμπορεύομαι μαζί με τον άνθρωπο Διονύσιο Γεωργόπουλο που ανά πάσα στιγμή θα συζητήσει μαζί σου θα ακούσει με σεβασμό τα προβλήματα και τις ανάγκες και θα ενεργήσει με κάθε δυνατό μέσο για την επίλυση αυτών». 

Κουτσούμπα Γεωργία

«Γνωρίζοντας  τον άνθρωπο Διονύσιο Γεωργόπουλο ο οποίος έχει  θέληση, δύναμη, υπευθυνότητα, ήθος, ειλικρίνεια, ευαισθησία απαραίτητα στοιχεία για ένα  Δήμαρχο αποδέχτηκα τη πρόταση του να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την ανεξάρτητη παράταξη “Νέα Δύναμη Προοπτικής”. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για ένα καλύτερο μέλλον».

Μητροπούλου Κατερίνα

Ανήκω στη γενιά της αλληλεγγύης, του οράματος, της ελπίδας, της προσφοράς. Στη στράτευση αυτή κανείς δεν περισσεύει. Δεν υπάρχουν όρια, και αποκλεισμοί. Μαζί, θα επιτύχουμε την υπέρβασή και θα κάνουμε τον Δήμο μας ακόμα πιο δυνατό».

Μπίλιας Αλέξιος

«Θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος γιατί με νοιάζει το συμφέρον του δήμου και των δημοτών μας. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Διονύσιος Γεωργόπουλος επιλέγοντας με στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot