FOLLOW US: facebook twitter

Νέα ομάδα υποψηφίων με τον Διονύση Γεωργόπουλο

Ημερομηνία: 24-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”87353″ img_size=”full”][vc_column_text]

Η δυναμική δημοτική παράταξη «Νέα Δύναμη Προοπτικής» Πηνειού, θα δώσει τον δικό της αγώνα, με έμπειρα και ικανά στελέχη

Νέα ομάδα υποψηφίων παρουσίασε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Πηνειού Διονύσης Γεωργόπουλος για να δώσει τη μεγάλη μάχη των εκλογών.

Αποστολόπουλος Αντώνιος

«Με  συναίσθηση ευθύνης και επίγνωση των δυσκολιών αποφάσισα να συμβαδίσω την πορεία αυτή με τον συμπολίτη μας Διονύσιο Γεωργόπουλο, επειδή τον θεωρώ ως τον καταλληλότερο για την ιδιαίτερα τιμητική θέση του πρώτου πολίτη στον τόπο μας, εκείνη του Δημάρχου του Δήμου Πηνειού»

Γεωργοπούλου-Τζουτζούκου Ευγενία

«Γνωρίζοντας τον Διονύση Γεωργόπουλο  εκτιμώντας την ειλικρίνεια, την ανιδιοτέλεια, την αποτελεσματικότητα, την διαχρονική κοινωνική του ευαισθησία και προσφορά, αποδέχομαι την πρότασή του και συστρατεύομαι στην  απόφασή του για την διεκδίκηση του Δήμου Πηνειού στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου».

 Μάστορας Διονύσιος

«Στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Δήμο μας, θα στηρίξω ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος την εκλογή του κ. Διονύση Γεωργόπουλου  ως νέου Δημάρχου στον τόπο μας. Θα εργαστώ στο πλευρό του, μαζί με το επιτελείο των άξιων συνεργατών του, υπό την δική του καθοδήγηση, για ένα καλύτερο αύριο στις πόλεις και τα χωριά μας».

Χριστακόπουλος Παναγιώτης

«Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρόσκληση-πρόκληση του επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Δύναμη Προοπτικής του  κ. Διονύση Γεωργόπουλου  για την τιμή που μου έκανε προκειμένου να θέσω τον εαυτό μου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου 2019. Δεσμεύομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις, υπηρετώντας, με αποτελεσματικότητα, τον τόπο μας».

 Χρυσανθακοπούλου Πολυξένη

«Είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει την δυνατότητα να κάνει την αρχή για την αλλαγή στον δήμο μας. Είναι ένα καταξιωμένο  άτομο, το οποίο έχει αποδείξει διαχρονικά, ότι ενδιαφέρεται για την πρόοδο, ενώ παράλληλα πιστεύει στην κοινωνική προσφορά υποστηρίζοντας έμπρακτα με όλες του τις δυνάμεις τέτοιου είδους δράσεις και προσπάθειες.  Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε διεκδικώντας την ψήφο όλων των πολιτών για να διεκδικήσουμε ανάπτυξη και ευημερία για όλους τους πολίτες».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot