FOLLOW US: facebook twitter

Νέα επιτροπή ελέγχων στην Κρέστενα

Ημερομηνία: 10-10-2024 | Συντάκτης:

-Θα ασκεί αρμοδιότητες που είχε η Δημοτική Αστυνομία

Επιτροπή Ελέγχων των Κανονιστικών πράξεων συγκροτεί ο δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων για την άσκηση αρμοδιοτήτων που είχε μέχρι πρότινος η Δημοτική Αστυνομία.

Η Επιτροπή θα αποτελείται από τρία τακτικά μέλη Δημοτικών Υπαλλήλων, με ισάριθμα αναπληρωματικά, από τις Υπηρεσίες του Δήμου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων όπως αυτές προβλέπονται στον Ο.Ε.Υ. και συγκεκριμένα: 1. Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, 2. Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος , 3. Αυτοτελές Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής, Τοπικής Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Η σύνθεση της Επιτροπής γίνεται με Απόφαση Δημάρχου, στην οποία ορίζεται και ο Πρόεδρος αυτής. Η θητεία της Επιτροπής αρχίζει από την ημερομηνία έκδοσης της Απόφασης Δημάρχου, μετά την έγκριση της παρούσας Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου από τον ελεγκτή νομιμότητας και λήγει την 31.12.2024.

Η Επιτροπή θα ελέγχει την τήρηση των όρων που προβλέπονται στην κείμενη Νομοθεσία και στις Κανονιστικές Πράξεις, όπως έχουν εκδοθεί από τη Δημοτική Αρχή και αφορούν τη χρήση πλατειών, πεζοδρομίων, παιδικών χαρών και λοιπών κοινόχρηστων χώρων του Δήμου, θέματα ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης του Δήμου, τη λειτουργία δημοτικών αγορών, λαϊκών αγορών, εμποροπανηγύρεων και λοιπών υπαίθριων δραστηριοτήτων, υπαίθρια διαφήμιση, εγκαταλελειμμένα οχήματα, θέματα καθαριότητας ιδιωτικών και κοινοχρήστων χώρων, θέματα που αφορούν την τήρηση των μέτρων που επιβάλλονται για την πρόληψη πυρκαγιών, εγκαταλελειμμένες επικίνδυνες οικοδομές, κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων, άδεια ίδρυσης, λειτουργίας και μουσικής κάθε είδους καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, και Κανονιστικές Πράξεις, όπως έχουν εκδοθεί από τη Δημοτική Αρχή και αφορούν στη χορήγηση, ανάκληση και αφαίρεσης της άδειας λειτουργίας κάθε είδους καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot