FOLLOW US: facebook twitter

Νέα Αριστερά Ηλείας: Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στον Πύργο

Ημερομηνία: 24-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Ανοιχτή Πολιτική Εκδήλωση – Συζήτηση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο

Σάββατο 27/1, 6.30 μμ, στον Πύργο

Το Σάββατο 27 του Γενάρη θα είναι μαζί μας στον Πύργο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, βουλευτής του Βόρειου Τομέα Αθηνών. Θα συμμετάσχει σε μία ανοιχτή πολιτική εκδήλωση – συζήτηση, σ’ αυτή τη μεταβατική περίοδο που χαρακτηρίζεται από τη συνολική κρίση της αριστεράς και του προοδευτικού χώρου, όπου η ανάκτηση μιας ζωντανής σχέσης εμπιστοσύνης με την κοινωνία, με συγκεκριμένο πολιτικό περιεχόμενο, με ζωτικό χώρο για κάθε πολίτη που θέλει να συμβάλει, είναι ζητούμενο.

Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, στις 18:30.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, με αντιπροσωπεία της Νέας Αριστεράς, θα έχει συνάντηση στο Νοσοκομείο του Πύργου με θεσμικούς φορείς και εκπροσώπους των εργαζομένων στις 17:00, ενώ στις 18:00 θα συναντηθεί στο Δημαρχείο Πύργου με τον Δήμαρχο κ. Καννή.

Σας καλούμε να πάρετε μέρος στη συζήτηση για μια ουσιαστική επαφή, ώστε το πείσμα, η μαχητικότητα και η δημιουργικότητα που μας συνέχουν να συναντηθούν και να αποτελέσουν διέξοδο για την κοινωνική πλειοψηφία που δοκιμάζεται.

Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, όχι ως απλούς ακροατές της πολιτικής πρότασης της Νέας Αριστεράς, αλλά ως ενεργούς συμμέτοχους στη διαμόρφωσή της.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος