FOLLOW US: facebook twitter

Navarino Challenge: Στον Καραλή το πρώτο βραβείο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης»

Ημερομηνία: 17-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για πρώτη φορά, στο πλαίσιο του πολυαθλητικού event «Navarino Challenge», δόθηκε βραβείο που φέρει το όνομα του Έλληνα δις Ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ακριβώς έναν χρόνο μετά από τον θάνατό του.

Όπως γράφει το gazzetta.gr, η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη και δημοσιογράφος, Δώρα Τσαμπάζη, παραβρέθηκε μαζί με την κόρη τους και παρέδωσε η ίδια το βραβείο στον αθλητή που θεώρησε πως πρεσβεύει όλες τις αρχές και τις αξίες τις οποίες αντιπροσωπεύει αυτό το βραβείο, όπως έκανε και ο ίδιος ο Νικολαΐδης. Αυτός ο αθλητής ήταν ο δευτεραθλητής Ευρώπης στο επί κοντώ στον κλειστό στίβο, 4ος Ολυμπιονίκης στο Τόκιο και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στον κλειστό, Εμμανουήλ Καραλής.

Ο 24χρονος αθλητής παρέλαβε με συγκίνηση αυτό το ιδιαίτερα τιμητικό βραβείο, από την Τσαμπάζη και τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Ο.Ε., Μανώλης Κολυμπάδη, το οποίο θα καθιερωθεί και θα δίνεται κάθε χρόνο σε κάποιον αθλητή προς τιμήν του μεγάλου πρωταθλητή του τάε κβον ντο που έφυγε από τη ζωή, στο Navarino Challenge.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot