FOLLOW US: facebook twitter

Ναυσικά Δεββέ: “Καλό ταξίδι στο φως πατέρα…”

Ημερομηνία: 02-10-2024 | Συντάκτης:
Χάρης Δεββές

Δεν είμαι αρθρογράφος…ούτε πολιτικό πρόσωπο…είμαι απλά η κόρη του μπαμπά μου…είμαστε τα παιδιά του Χάρη Δεββέ, η Ναυσικά και ο Δημήτρης.

Ο πατέρας μας γεννήθηκε στην Αρχαία Ολυμπία, στις 19/08/1950…έναν τόπο ιερό, τον οποίο αγάπησε και στήριξε με κάθε τρόπο, παρά το γεγονός ότι έφυγε από εκεί σε νεαρή ηλικία.. έναν τόπο αγαπημένο και ιδιαίτερο και σ’ εμάς…

Απ’ όπου πέρασε άφησε το στίγμα του.. έμεινε στην μνήμη όλων για το πλατύ χαμόγελο , το γάργαρο γέλιο , τη γενναιοδωρία του.. υπήρξε καλός άνθρωπος και φίλος, άψογος αξιωματικός και άξιος πατέρας και παππούς..

Απεβίωσε τα ξημερώματα της Κυριακής 22/09/2024 μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, κηδεύτηκε στην Αργυρούπολη Αττικής και τάφηκε στην Αρχαία Ολυμπία, όπως ήταν η επιθυμία του, την οποία σεβαστήκαμε και τιμήσαμε σαν οικογένεια Δεββέ στο σύνολό της.

 Προς μεγάλη μας έκπληξη και θλίψη πληροφορηθήκαμε στις 27/09/2024  τη δημοσίευση, σχετικού με το θάνατο του πατέρα μας, άρθρου , υπογεγραμμένο από τον κ. Τρυγάζη Πάνο ,μέσω του οποίου δινόταν ξεκάθαρη πολιτική γραμμή για τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές γνωστού κόμματος. Θεωρήσαμε απαράδεκτο το γεγονός πως ο θάνατος του πατέρα μας έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης για ψηφοθηρικούς λόγους.

Εκτιμούμε ιδιαίτερα τη στάση της εφημερίδας ,καθώς αμέσως μετά την επικοινωνία μας με τους υπεύθυνους, η παρέμβασή τους ήταν άμεση και το εν λόγω άρθρο «κατέβηκε» από το site ως ένδειξη σεβασμού στην επιθυμία μας..

Δεν χωράει μια τέτοια ζωή σ ένα άρθρο εφημερίδας.. και για κανέναν λόγο ο θάνατος ενός ανθρώπου, του δικού μας πατέρα, δεν θα γίνει εργαλείο στα χέρια κανενός..

Ελπίζουμε να τον θυμούνται όλοι όπως εμείς…

Καλό ταξίδι στο φως,πατέρα…

Ναυσικά και Δημήτρης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot