FOLLOW US: facebook twitter

Ναύπλιο – Άργος: Λιβανέζοι είχαν στήσει απάτη – Αγόραζαν αυτοκίνητα με πλαστά παραστατικά πληρωμής

Ημερομηνία: 28-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στα δίχτυα μιας εγκληματικής οργάνωσης απατεώνων από το Λίβανο είχαν πέσει αρκετοί έμποροι αυτοκινήτων σε διάφορες περιοχές του Ναυπλίου.

Οι Λιβανέζοι εμφανίζονταν ως πελάτες και εξαπατούσαν τους εμπόρους δίνοντας πλαστά πιστοποιητικά πληρωμής. Στη συνέχεια εξαφανιζόταν με τα αυτοκίνητα, τα οποία σκόπευαν να διαλύσουν και να πουλήσουν τα εξαρτήματά τους για ανταλλακτικά. Ο ακριβής αριθμός των οχημάτων που έκλεψαν ερευνάται ακόμα με κάποια αυτοκίνητα να έχουν βρεθεί ενώ για τα υπόλοιπα βρίσκεται σε εξέλιξη η προανάκριση για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση των απατεώνων.

Οι τέσσερις Λιβανέζοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε μια πολυτελή βίλα την οποία είχαν νοικιάσει και διέμεναν στην περιοχή της Νέας Επιδαύρου. Όταν συνελήφθησαν, διαπιστώθηκε ότι είχαν εξαπατήσει και τον ιδιοκτήτη της βίλας, καθώς είχαν αφήσει απλήρωτο το ενοίκιο!

Κατασχέθηκε ένα αυτοκίνητο, το οποίο φέρονται να είχαν αγοράσει νόμιμα, σύμφωνα με πληροφορίες του anagnostis.org. Σε βάρος των τεσσάρων αλλοδαπών σχηματίζεται δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, απάτες και πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, με την οποία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Πηγή: topontiki.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος