FOLLOW US: facebook twitter

Να μπουν και αυτοί στο σύστημα

Ημερομηνία: 03-07-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Ενώ φλερτάρουμε πανευρωπαϊκά με μια κοινωνική πόλωση διαρκείας, σε κανένα μέσο  δεν ακούγεται η αλήθεια για το ιδεολογικό υπόβαθρο της πολιτικής μετατόπισης των μαζών: η Άκρα Δεξιά θεριεύει πολιτικά επειδή τώρα φαίνονται οι επιπτώσεις από τις πολιτικές που εφαρμόζουν όσοι κυβερνούν εδώ και χρόνια.

Και την ώρα που η ακρίβεια επιμένει παντού και η αγοραστική δύναμη εξασθενεί, λέγεται ότι η υποψήφια πρόεδρος της Ε.Ε. είπε πως «χρειαζόμαστε 500 δισ. ευρώ για την ευρωπαϊκή άμυνα».

Αυτή η Ευρώπη όμως της μη παραγωγικής δαπάνης, η Ευρώπη που δεν επενδύει στο κοινωνικό κράτος και στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα αλλά στις αντιπυραυλικές ασπίδες για να ανακόψει τη Ρωσία και την Κίνα πολύ απλά δεν έχει μέλλον.

Δεν κατανοούν οι παρούσες πολιτικές ηγεσίες ότι αυτή η διέξοδος των μαζών (η νοσταλγία για εθνικό προστατευτισμό) δεν είναι μόνο προϊόν της μεταναστευτικής πολιτικής.

Είναι δεδομένο ότι οι πολίτες που ψηφίζουν Λεπέν στη Γαλλία δεν έγιναν έτσι ξαφνικά αντισυστημικοί. Το αντίθετο συμβαίνει: θέλουν να μπουν και αυτοί στο σύστημα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot