FOLLOW US: facebook twitter

Ν. Λυμπέρης προς Κουλούρη: «Εγώ είμαι λύκος, έχω κάθε μέρα τις ίδιες αρχές, δεν είμαι χαμαιλέοντας»

Ημερομηνία: 06-06-2023 | Συντάκτης:

Η Διοίκηση του Αστέρα παρέθεσε το βράδυ της Δευτέρας δείπνο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας στην ταβέρνα «Ο Νίκος», ιδιοκτησίας του Ν. Τσαγρή στην Αμαλιάδα, με αφορμή την ολοκλήρωση της σεζόν και ο πρόεδρος Νίκος Λυμπέρης θέλησε να τοποθετηθεί για την μη συμμετοχή της ομάδας στον τελικό Κυπέλλου και τους ισχυρισμούς των κ.κ. Κουλούρη, Καραλάγα κατά την πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν. Παρόντες στο δείπνο του Αστέρα ήταν επίσης ο Δήμαρχος Ήλιδας, Γιάννης Λυμπέρης, οι παράγοντες του Αστέρα Σπύρος Σαμψούνης, Νίκος Γαλιατσάτος, Διονύσης Παναγόπουλος και Νίκος Τσακοπιάκος και το τεχνικό τιμ., Ερνέστο Λυμπέρης-Νίκος Μαρσέλης.

Ο Νίκος Λυμπέρης ανέφερε μεταξύ άλλων:

Για το χρονικό της μη συμμετοχής στον τελικό Κυπέλλου:

«Η υπάλληλος της  ΕΠΣΗ, η κα Βάσω, πήρε τηλέφωνο τον προπονητή μας το Σάββατο πριν τον επαναληπτικό ημιτελικό με τον Αλφειό και τον ενημέρωσε ότι ο τελικός Κυπέλλου θα γίνει το Σάββατο 20 Μαΐου, παραμονή εκλογών. Ο κόουτς απάντησε πως δεν είναι ο ίδιος Διοίκηση και θα πρέπει να ενημερώσουν την Διοίκηση και ότι ακόμα ο Αστέρας δεν ήταν φιναλίστ. Την επόμενη μέρα παίξαμε τον ημιτελικό, περάσαμε στον τελικό και ο Γραμματέας μας, μετά από σύσκεψη που κάναμε, έστειλε ένα mail στην ΕΠΣΗ από το προσωπικό του mail και έγραφε πως εμείς αδυνατούμε να κατέβουμε στον τελικό και είναι αδιανόητο να γίνει ο τελικός παραμονές εκλογών, πρώτον για πρακτικούς λόγους και δεύτερον διότι η ασέβεια προς τον Αστέρα δεν έχει πια όρια. Όλη την χρονιά από την αρχή, από την προκήρυξη έως το τέλος, συνεχίζεται αυτή η ασέβεια προς τον Αστέρα και από τον κ. Κουλούρη και από τον κ. Καραλάγα. Ενημερώσαμε λοιπόν ότι αδυνατούμε να κατέβουμε. Μετά από αυτό το mail, μας κάλεσαν Τετάρτη βράδυ να κάνουμε σύσκεψη. Επειδή εμείς σεβόμαστε τους θεσμούς και τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ και την ΕΠΣΗ και την λειτουργία της, επαναλαμβάνω σεβόμαστε τους θεσμούς, όχι τα άτομα που απαρτίζουν τους θεσμούς, τα άτομα για να τα σεβόμαστε πρέπει να εμπνέουν σεβασμό. Ο σεβασμός ούτε επιβάλλεται ούτε απαιτείται, ο σεβασμός εμπνέεται. Κανένας από αυτούς τους κυρίους εκεί, δεν μας εμπνέει σεβασμό.

Πήγαμε λοιπόν στην σύσκεψη, άρχισαν τα «γλειψίματα» από το πρώτο λεπτό που μπήκαμε στην αίθουσα και στο τέλος, όταν είδαν ότι εμείς είχαμε τις δικές μας απόψεις όσον αφορά και την επιλογή του γηπέδου και την επιλογή της ημερομηνίας, απάντησε ξερά ο Καραλάγας «εμείς αποφασίζουμε πότε θα γίνει ο τελικός» και ούτε λίγο ούτε πολύ δεν σας πέφτει λόγος. Από κει και πέρα σηκωθήκαμε και φύγαμε και τους είπαμε «παίξτε τον τελικό μόνοι σας».

Για τον λόγο που δεν κατέβηκαν στον τελικό, ο Ν. Λυμπέρης απάντησε: Σεβασμός. Ο Αστέρας είναι ιδρυτικό μέλος της ΕΠΣΗ, ένα από τα 10 ιδρυτικά μέλη. Ποτέ ο κ. Κουλούρης δεν έχει σεβαστεί την ομάδα, ποτέ μα ποτέ. Να σας φέρω παραδείγματα; Έχει πρωτοτυπήσει πανελλήνια, έχει τιμωρήσει φιλάθλους του Αστέρα, εμένα και τον Παπαθεοδώρου, άκουσον άκουσον. Μας τιμώρησε με αποκλεισμό από τα γήπεδα δύο χρόνια. Κι όταν κάναμε έφεση και πήγαμε στην ΕΠΟ, γελούσαν οι πάντες. Και βέβαια δεν τιμωρηθήκαμε στην ΕΠΟ. Και πολλά άλλα έχει κάνει. Το ζήτημα είναι το εξής: ότι αυτό το συνάφι εκεί στην ΕΠΣΗ δεν έχει να προσφέρει τίποτα στον αθλητισμό και τις τοπικές κοινωνίες, για μένα…Στη συνάντηση που είχαμε την Τετάρτη, είπαν ότι εγώ έβρισα τον πρόεδρο…. Όφειλε ο Κουλούρης να μου πει «γιατί δεν με εκτιμάς, τι έχει γίνει;». Όχι να βγαίνει στα μίντια και να λέει «ο λύκος δεν αλλάζει τομάρι» και τα υπόλοιπα που είπε και ο Καραλάγας. Σαφώς, αφού ο Κουλούρης ασχολήθηκε με το ζωικό βασίλειο, δεν μας είπε ο χαμαιλέοντας τι κάνει. Ο λύκος, ναι, δεν αλλάζει τομάρι, ο χαμαιλέοντας, όμως, πρέπει να ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Εγώ, ναι, είμαι λύκος, διότι κάθε μέρα του χρόνου έχω τις ίδιες αρχές, δεν αλλάζω, δεν είμαι χαμαιλέοντας».

*Ολόκληρη η συνέντευξη Λυμπέρη στο φύλλο της Πρωινής την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot