FOLLOW US: facebook twitter

 Ν. Κοροβέσης: «Πάνω από 3.500 κόσμου αποθέωσαν τον Κωστή Μαραβέγια»!

Ημερομηνία: 14-07-2023 | Συντάκτης:

Μοναδικό καλοκαιρινό πάρτι στην κεντρική πλατεία του Πύργου στην συναυλία που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας


Σε μια μεθυστική γιορτή που έμοιαζε με ένα απίστευτης ζωντάνιας καλοκαιρινό party με φίλους, ανθρώπους χωρίς ηλικία που τραγούδησαν και λικνίστηκαν στο μουσικό ρυθμό του αγαπημένου καλλιτέχνη, μετέτρεψε την κεντρική πλατεία Πύργου το βράδυ της Πέμπτης, ο μοναδικός Κωστής Μαραβέγιας! Μια υπέροχη συναυλία που διοργάνωσε ο τομέας Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μεταφέροντας την «Φλόγα Πολιτισμού 2023», στο κέντρο της αγοράς του Πύργου που πλημμύρισε στην κυριολεξία από κόσμο! Πάνω από 3500 άνθρωποι κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία, γύρω από τη σκηνή αλλά και όλα τα café και τα καταστήματα εστίασης που δούλεψαν στο full! Μοναδικός, αεικίνητος, με πάθος και ζωντάνια επί σκηνής, ο εξαιρετικός Κωστής Μαραβέγιας, ο ανεπανάληπτος ονειροπόλος τροβαδούρος της ελληνικής δισκογραφίας.

Με την απίστευτη θετική του ενέργεια, ξέρει να πραγματοποιεί «ενέσεις» ξεγνοιασιάς και γι’ αυτό οι εμφανίσεις και οι συναυλίες του σημειώνουν αλλεπάλληλα sold out. Τον αγαπημένο καλλιτέχνη που αποθέωσαν κυρίως οι νέοι άνθρωποι του Πύργου, καλωσόρισε στη σκηνή ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νίκος Κοροβέσης που τόνισε ότι δεν του προκάλεσε καμία έκπληξη η λαοθάλασσα του κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την κεντρική πλατεία του Πύργου, γιατί ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ο καλλιτέχνης εκείνος που με το ακατάπαυστο κέφι του εισπράττει τον ενθουσιασμό του κόσμου που δεν χορταίνει να τον ακούει και να μοιράζεται μαζί του μοναδικές στιγμές διασκέδασης!

« Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αφουγκράζεται την ανάγκη του κόσμου να διασκεδάσει και κυρίως της νεολαίας με αγαπημένους καλλιτέχνες και ποιοτικά θεάματα και με την «Φλόγα Πολιτισμού 2023» βρισκόμαστε σε κάθε σημείο της Ηλείας ακριβώς για να εκπληρώσουμε την ανάγκη αυτή των συμπολιτών μας! Να προσφέρουμε κέφι, χαρά και θετική ενέργεια. Χαιρόμαστε επίσης που για μια ακόμα φορά, κατορθώσαμε να γεμίσουμε μέσα απ΄ αυτήν την συναυλία με κόσμο τα καφέ και την αγορά, βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας μας για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, η στήριξη της τοπικής οικονομίας και των επαγγελματιών. Σας ευχαριστούμε όλους που αγκαλιάζετε κάθε μας πολιτιστική εκδήλωση και υποσχόμαστε ότι η συνέχεια όλο το καλοκαίρι θα είναι εξίσου συγκλονιστική. Καλή διασκέδαση σε όλους »!

Στην συνέχεια ο Κωστής Μαραβέγιας σε μεγάλα κέφια, τραγούδησε για πάνω από δύο ώρες αγαπημένα τραγούδια, παλιά και καινούργια, μετατρέποντας την βραδιά σε ένα μεγάλο πάρτι για τους χιλιάδες θαυμαστές του. Τις μεγάλες του επιτυχίες τραγουδούσε μαζί του και το κοινό, όπως το «Λόλα, «Που να βρω κάποια να σου μοιάζει», « Πες μου μια λέξη», «Δεν ζητάω πολλά» «Φίλα με ακόμα» και άλλα πολλά αγαπημένα κομμάτια , δικά του αλλά και άλλων καλλιτεχνών. Και σύντομα όλοι, έγιναν σώμα μίας συναυλίας – γιορτής από τα παλιά, γεμάτης με μία διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος