FOLLOW US: facebook twitter

Ν. Κοροβέσης: “ Καλωσορίζουμε όλοι μαζί την άνοιξη”!

Ημερομηνία: 26-04-2023 | Συντάκτης:

Πρωτομαγιά στη Μέλισσα την Κυριακή 30 Απριλίου από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Τοπική κοινότητα

Πρωτομαγιά στο χωριό Μέλισσα του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης, διοργανώνουν την Κυριακή 30 Απριλίου η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νικος Κοροβέσης και η Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αλεξάνδρα Λυκοκανέλλου προσκαλώντας τους Ηλείους να καλωσορίσουν όλοι μαζί την άνοιξη, με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Η εκδήλωση της Πρωτομαγιάς στη Μέλισσα περιλαμβάνει Ανθοκομική Έκθεση και έκθεση τοπικών προϊόντων από τις τοπικές επιχειρήσεις που βάζουν τα καλά τους και μας περιμένουν, μουσική και παιχνίδια για παιδιά, τοξοβολία για όλους και άφθονα πολύχρωμα λουλούδια για να φτιάξετε το δικό σας Πρωτομαγιάτικο στεφάνι.

Αναλυτικότερα:

• Πλούσια ανθοκομική έκθεση από τοπικούς ανθοκόμους.
• Αγνά τοπικά προϊόντα της περιοχής, από την έκθεση τοπικών προϊόντων- παραγωγών.
• Συμμετοχή στους πιο διασκεδαστικούς «αγώνες» ποδηλάτων ισορροπίας για παιδιά 2 έως 5 ετών, με μετάλλια, μπλουζάκια και δώρα για όλα τα παιδιά που συμμετέχουν.
• Δοκιμή στο άθλημα της τοξοβολίας ανεξάρτητα την ηλικία σας!
• Κατασκευή του δικού σας στεφανιού μαζί με τα παιδιά σας, με δωρεάν φυσικά υλικά που σας παρέχουν οι διοργανωτές

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους Ηλείους να γιορτάσουν την Πρωτομαγιά στο χωριό Μέλισσα τονίζοντας ότι “Όλοι μαζί καλωσορίζουμε φέτος την άνοιξη στην Τ.Κ Μέλισσας θέλοντας να προσφέρουμε μια ξεχωριστή γιορτινή εμπειρία σε όλον τον κόσμο που τον προτρέπουμε να έρθει μαζί με την οικογένεια του να διασκεδάσει και να περάσει όμορφες στιγμές.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, συνεχίζει να στηρίζει τις δράσεις τοπικών και πολιτιστικών συλλόγων όπως και τις τοπικές επιχειρήσεις που βάζουν τα γιορτινά τους και μας περιμένουν στη Μέλισσα για μια ξεχωριστή Πρωτομαγιά. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε μια άριστη συνεργασία με την δραστήρια πρόεδρο της Τ.Κ Μέλισσας Αλεξάνδρα Λυκοκανέλλου και θέλουμε να δώσουμε ζωή στο όμορφο αυτό χωριό του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης, στηρίζοντας παράλληλα την τοπική δραστηριότητα και την τοπική οικονομία όπως κάνουμε πάντα.”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος