FOLLOW US: facebook twitter

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ηλείας: Ένας χρόνος χωρίς τη Φώφη

Ημερομηνία: 24-10-2022 | Συντάκτης:

Στις 25 του Οκτώβρη συμπληρώνεται ένας χρόνος από την απώλεια της αείμνηστης προέδρου μας, Φώφης Γεννηματά.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Νομού Ηλείας, ενός νομού που η Φώφη αγάπησε πολύ, επισκέφθηκε πολλές φορές και έχτισε πολλές φιλίες, το ελάχιστο που μπορεί να κάνει στην μνήμη της είναι να κρατά άσβεστη τη φλόγα και την παρακαταθήκη της, στους πολίτες και στους συντρόφους της Ηλείας, οι οποίοι έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν μάχες και κοινωνικούς αγώνες από κάθε πιθανό μετερίζι, με βάση πάντα τις αξίες του σοσιαλισμού και της σοσιαλδημοκρατίας, που στις μέρες μοιάζουν πιο επίκαιρες από ποτέ.

Τιμούμε ως πολιτικός χώρος τη μνήμη της αείμνηστης προέδρου μας Φώφης Γεννηματά τόσο νοερά, όσο και εμπράκτως. 

Την τιμούμε με συμμετοχή των μελών της Ν.Ε. στην εκδήλωση μνήμης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στην Αθήνα, αλλά και εναρμονιζόμενοι στο πλαίσιο κεντρικών δράσεων τις προσεχείς ημέρες,  με επίσκεψή μας στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας.

Αν μη τι άλλο, το ΕΣΥ και το κράτος πρόνοιας που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ, φέρει την ανεξίτηλη σφραγίδα του Γιώργου Γεννηματά, με άξια συνεχιστή τη Φώφη Γεννηματά η οποία έδωσε πολλές μάχες πριν και μετά την πανδημία, τόσο για την στήριξή του ΕΣΥ, όσο και για την ενίσχυση του αντικαρκινικού αγώνα και της πρόληψης.

Θα τιμούμε πάντα τη μνήμη σου αγαπημένη μας πρόεδρε…

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ηλείας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος