FOLLOW US: facebook twitter

Ν. Άρης Στρεφίου: Φουλ για άνοδο με Κατσώλη, Καλαμαρά!

Ημερομηνία: 02-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”95869″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ν. Άρης Στρεφίου συνεχίζει να ενισχύεται ενόψει του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας και προχώρησε σε δύο πολύ δυνατές μεταγραφές. Απέκτησε τον 24χρονο επιθετικό Χρήστο Κατσώλη (φωτό), που την προηγούμενη σεζόν σκόραρε 13 φορές με τη φανέλα της Προόδου Σαλμώνης στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας. Ο Κατσώλης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραμείνει στην Πρόοδο και συμφώνησε με το Ν. Άρη Στρεφίου του Νίκου Αλεξανδρόπουλου.

Η δεύτερη καλή προσθήκη είναι ο 25χρονος μέσος Παναγιώτης Καλαμαράς, που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε στον Ολυμπιακό Ζαχάρως και συνέχισε στον ΠΑΟ Κακοβάτου. Ο Καλαμαράς έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν, επίσης, στον Κένταυρο Μαγούλας, τον Α.Ο. Χελιδόνια, τον Ολυμπιακό Μυρτιάς και τη Δόξα Ελαιώνα.

Ο Ν. Άρης Στρεφίου έφτασε έτσι τις 11 μεταγραφές, το ρόστερ έχει σχεδόν συμπληρωθεί και οι κιτρινόμαυροι αναμένεται να διεκδικήσουν την άνοδο στην Α2.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot