FOLLOW US: facebook twitter

Ν. Αλεξανδρόπουλος: «Δεν είναι αυτοσκοπός ο τίτλος, φαβορί Ξενοφών και Ηλειακός»

Ημερομηνία: 22-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

[email protected]


H Θύελλα μετά από 6 αγωνιστικές στην Α΄ Κατηγορία είναι πρώτη και αήττητη, με συγκάτοικο στην κορυφή τον Ξενοφώντα. Στα δύο διαδοχικά ντέρμπι με Ηλειακό και Ξενοφώντα πήρε 4 βαθμούς, συγκομιδή πολύ καλή, αν και στο ματς με τον Ξενοφώντα δεν έπιασε την απόδοση που μπορεί, βάσει της ποιότητας που διαθέτει. Ο προπονητής της Θύελλας, Νίκος Αλεξανδρόπουλος, τοποθετήθηκε για το ντέρμπι με τον Ξενοφώντα λέγοντας πως η ομάδα λόγω κάποιων μικροτραυματισμών δεν ήταν απόλυτα έτοιμη. Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη πως τα φαβορί για τον τίτλο είναι ο Ξενοφών και ο Ηλειακός. Όσο για την ομάδα του, δεν έχει ως αποκλειστικό στόχο τον τίτλο, ωστόσο θέλει να πάρει στο τέλος ό,τι της αξίζει.

Ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος ανέφερε για το ντέρμπι με τον Ξενοφώντα: «Ήταν ένα παιχνίδι που είχε όλα εκείνα τα στοιχεία ενός πραγματικού ντέρμπι. Εμείς δεν μπορέσαμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα, καθώς μετά από ένα ντέρμπι μέσα στα Λεχαινά αποκτήσαμε κάποια προβλήματα μικροτραυματισμών με 4 παίχτες και η ομάδα δεν ήταν στον βαθμό ετοιμότητας που θέλαμε σαν προπονητικό τιμ, μαζί με τον Λάκη Αθανασόπουλο και τον Γιάννη Γκότση. Το ματς είχε πάθος, ένταση, παλμό, αλλά ήταν ένα κακό δημιουργικά και για τις δύο ομάδες. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από δικό μας λάθος που εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος σε πολύ κρίσιμο χρονικά σημείο. Στο β΄ ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και ισοφαρίσαμε νωρίς. Εκεί που άρχισαν τα πράγματα να γίνονται καλύτερα για εμάς, μείναμε με 10 παίκτες για μισή ώρα και δεν καταφέραμε να διεκδικήσουμε την νίκη, όμως δεν κινδυνέψαμε να δεχτούμε γκολ και έτσι ήρθε το τελικό 1-1. Η Κρέστενα είναι μια ομάδα, που διαθέτει ισχυρή διοίκηση, πολύ καλό προπονητή και γυμναστή, ακόμα και προπονητή τερματοφυλάκων. Έχει κόσμο στο γήπεδο, που την ακολουθεί παντού και άρτια οργάνωση σε όλα τα πόστα. Αυτά είναι στοιχεία που θέλοντας και μη, αναγκάζουν μια ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό. Όσο αφορά το ρόστερ της, διαθέτει παίκτες αξίας, έμπειρους, σε όλες τις θέσεις, και αυτό δείχνουν μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα, αφού έχει δεχτεί μόλις 3 γκολ αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, ενώ έχει σκοράρει 15».

Για την δική του ομάδα και την μέχρι τώρα πορεία της, είπε: «Εμείς, όπως έχω ξαναπεί στο παρελθόν, προσπαθούμε να αλλάξουμε επίπεδο την ομάδα. Ευτυχώς τα πράγματα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας πήγαν καλά, χωρίς τραυματισμούς και αυτό πιστώνεται στον συνεργάτη μου προπονητή, Γιάννη Γκότση. Το προπονητικό τιμ, ως γνωστόν,  απαρτίζεται και από τον έμπειρο Λάκη Αθανασόπουλο, δυστυχώς όμως, δεν έχουμε καταφέρει να δουλέψουμε στο επίπεδο που θέλουμε, καθώς η αργοπορημένη ενσωμάτωση βασικών στελεχών της ομάδας, αλλά και το γεγονός πως δεν έχουμε στην διάθεσή μας κάποιους παίκτες λόγω στρατιωτικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, αποτελούν τροχοπέδη για εμάς».

Για τους στόχους της Θύελλας, ανέφερε: «Εμείς δεν έχουμε ως αποκλειστικό στόχο τον τίτλο και τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θεωρώ πως είναι η Κρέστενα και τα Λεχαινά. Άλλωστε, αυτές οι δύο ομάδες μαζί με τον Πανηλειακό, τον Αστέρα και τον Αίαντα έχουν τις πιο βαριές φανέλες στην κατηγορία. Στην Θύελλα, πρωταγωνιστές και αυτή την χρονιά είναι οι παίκτες. Έχουμε πολύ καλό κλίμα, έχουμε καταφέρει να γίνουμε ομάδα και να παίζει ο ένας για τον άλλο και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε ψηλά και να πάρουμε στο τέλος ό,τι μας αξίζει».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot