FOLLOW US: facebook twitter

Μυστηριώδης θάνατος από πυρκαγιά σε σπίτι στην Ξυλοκέρα

Ημερομηνία: 16-07-2024 | Συντάκτης:

Όλες τις εκδοχές εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας

Μυστηριώδη θάνατο από έκρηξη και πυρκαγιά σε σπίτι στην Ξυλοκέρα εξετάζουν με προσοχή οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας, για να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, δυστύχημα ή αυτοκτονία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, χθες το μεσημέρι αστυνομικοί μετέβησαν στην επίμαχη μονοκατοικία για να συλλάβουν τον ιδιοκτήτη λόγω μήνυσης που είχε υποβληθεί εις βάρος του από γείτονά του.  Μόλις έφτασαν, όμως, αντιλήφθηκαν οσμή επικίνδυνου αερίου και αμέσως απομακρύνθηκαν υπό τον φόβο έκρηξης, η οποία και συνέβη λίγα λεπτά αργότερα.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές καθώς το σπίτι ουσιαστικά διαλύθηκε. Η έκρηξη οφείλεται μάλλον σε φιάλες υγραερίου, οι οποίες για αδιευκρίνιστη προς το παρόν αιτία είχαν μείνει ανοιχτές, με συνέπεια να διαρρεύσει αέριο σε όλο το εσωτερικό του σπιτιού.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροσβέστες της ΠΥ Πύργου, οι οποιοί κατά την επιχείρηση κατάσβεσης εντόπισαν απανθρακωμένη σορό ατόμου άγνωστης -προς το παρόν- ταυτότητας μέσα σε δωμάτιο της μονοκατοικίας.

Η φωτιά περιορίστηκε εντέλει άμεσα προτού επεκταθεί σε γειτονικά σπίτια. Επομένως, το ενδιαφέρον τώρα στρέφεται στην ταυτότητα του απανθρακωμένου πτώματος, αλλά και στις συνθήκες υπό τις οποίες συσσωρεύτηκε αέριο και προκλήθηκε η ισχυρή έκρηξη.

Από τα μέχρι τώρα ευρήματα των αστυνομικών προκύπτει πως ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι υπήκοος Γερμανίας, ηλικίας περίπου 70, και μένει να φανεί αν η σορός ανήκει σε αυτόν ή σε άλλο πρόσωπο.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot