FOLLOW US: facebook twitter

My name is gianis. gianis Mparoufakis

Ημερομηνία: 25-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”34008″ img_size=”full”][vc_column_text](Στην παραλία με συντροφιά τους «Ενήλικους» του Γιάνη)

Τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις υποστήριζε ο Ουμπέρτο Εκο. Ο διάσημος και στην Ελλάδα σημειολόγος, φιλόσοφος και μυθιστοριογράφος, του οποίου το επώνυμο λέγεται ότι είναι το αρκτικόλεξο των λατινικών λέξων Ex caelis Obtatus που σημαίνει «θεϊκό δώρο» είχε διατελέσει στην πολυσχιδή επαγγελματική του καριέρα και δημοσιογράφος και συνεπώς μιλούσε από προσωπική πείρα.

Στη χώρα μας η ανομβρία ειδήσεων δυστυχώς φέτος ξεκίνησε από τον Ιούλιο. Ως γνωστόν όμως η φύση απεχθάνεται το κενό.

Και το συγκεκριμένο «κενό» ήρθαν να καλύψουν τα αναμασημένα αποσπάσματά του πριν αρκετό καιρό εκδοθέντος εις την αγγλική «Adults in the room” (ενήλικοι στο δωμάτιο) πονήματος του άλλοτε σταρ της ελληνικής οικονομίας κο Βαρουφάκη. (Τα πρωτοσέλιδα των προχθεσινών κυριακάτικων εφημερίδων αποτελούν απτή απόδειξη).

Ο Γιάνης -με ένα ν- συντηρεί το ενδιαφέρον για το βιβλίο του διοχετεύοντας στα ελληνικά μέσα γλαφυρές περιγραφές όσων συνέβησαν και των υποτιθέμενων διαλόγων που είχε με τον πρωθυπουργό στο περιθώριο των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς το καλοκαίρι του 2015 στις Βρυξέλλες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αναφέρει ο ίδιος, τους διαλόγους που παραθέτει φρόντισε να καταγράψει στο κινητό του (θαυμάστε ήθος) προκειμένου να μην αμφισβητηθούν.

Και επειδή τα όσα περιγράφει ο Γιάνης δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις περιπέτειες του πρωταγωνιστή των μυθιστορημάτων του Ίαν Φλέμινγκ, του γνωστού Τζέιμς Μποντ ή πράκτορα 007, και εν αναμονή της νέας εκδοχής της πετυχημένης κινηματογραφικής σειράς με θηλυκό πρωταγωνιστή αυτή τη φορά, θα σας πρότεινα να το προτιμήσετε.

Σας διαβεβαιώ ότι είναι αρκετά ελαφρύ και θα αποτελέσει ευχάριστη συντροφιά στις εξορμήσεις σας στην παραλία…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot