FOLLOW US: facebook twitter

Μπαίνουν τα δύο «Σίτρακ» στις παραλίες της Αμαλιάδας στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας

Ημερομηνία: 16-07-2020 | Συντάκτης:

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να τοποθετηθούν τα δύο «Σίτρακ» στις παραλίες του δήμου Ήλιδας, καθώς διευθετήθηκαν ορισμένες γραφειοκρατικές διαδικασίες που δεν επέτρεπαν να προχωρήσει η άμεση εγκατάστασή τους και υπεγράφη η σχετική απόφαση για την επανατοποθέτησή τους και την ανάληψη δαπάνης, ύψους 9.400 ευρώ.

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Ήλιδας, Θανάσης Φουντάς, δήλωσε στην «Πρωινή» ότι η μελέτη είναι έτοιμη εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά ορισμένα ζητήματα δημόσιας διοίκησης προκάλεσαν την καθυστέρηση.

«Καταβάλαμε σημαντική προσπάθεια για να επιλύσουμε κάποια ζητήματα γραφειοκρατικής φύσης και πλέον είμαστε έτοιμοι για να τοποθετήσουμε τους μηχανισμούς πρόσβασης ατόμων με κινητικά προβλήματα στις παραλίες. Πιθανότατα αυτό θα γίνει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Επιδίωξή μας είναι να είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας, ιδιαίτερα στους κοινωνικά ευάλωτους, και να συμβάλλουμε στο να έχουν άνετη και ασφαλή πρόσβαση στη θάλασσα», ανέφερε ο κ. Φουντάς.

Οι δύο μηχανισμοί θα τοποθετηθούν στην παραλία της Κουρούτας και στην παραλία της Αγίας Μαρίνας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος