FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Μπάδας: «Η Ζαχάρω δεν θέλει να μείνει στη Γ΄ Εθνική»

Ημερομηνία: 13-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”111810″ img_size=”full”][vc_column_text]Αντίθετος με το σενάριο να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από τη Γ΄ Εθνική, εμφανίζεται ο Ολυμπιακός Ζαχάρως, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Προέδρου του, Γιώργου Μπάδα. Ο Γ. Μπάδας τονίζει πως εφόσον η ομάδα είχε υποβιβαστεί και μαθηματικά, πρέπει να επιστρέψει στην Α΄ τοπική κατηγορία.

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού ανέφερε στο ilianews, σε ερώτηση αν θα συνταχθεί με τις πρωτοβουλίες για αναδιάρθρωση που έχουν αναληφθεί: «Επικοινώνησε μαζί μου Βουλευτής της Ηλείας και με ρώτησε αν συμπορεύομαι και εγώ στην προσπάθεια που θα γίνει, ώστε να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από τη Γ΄ Εθνική. Τον ευχαρίστησα φυσικά για το ενδιαφέρον του, αλλά του απάντησα ότι δεν ενδιαφέρομαι. Πώς γίνεται να συμπορευθώ εγώ, με εκείνους οι οποίοι αποκάλεσαν τον Ολυμπιακό Ζαχάρως χωριό; Αυτό δεν μπορεί να γίνει. Να βάλει πλάτες ο Ολυμπιακός Ζαχάρως, για να μην υποβιβαστούν εκείνοι οι οποίοι είναι τελευταίοι, πιο κάτω δηλαδή και από τον Ολυμπιακό Ζαχάρως».

Στην ερώτηση για το αν θέλει ο Ολυμπιακός Ζαχάρως να παραμείνει στη Γ΄ Εθνική, απάντησε: «Σας απαντώ όχι. Θέλουμε να πάμε εκεί που ανήκουμε και υποβιβαστήκαμε και μαθηματικά. Διότι εμείς δεν πετάμε στα σύννεφα. Μπορεί να είμαστε και χωριό. Δεν είναι ντροπή στο κάτω-κάτω. Όμως δεν θα γίνουμε και τσάμπα μάγκες. Στη Γ΄ Εθνική, πήγαμε μόνο για να πάρουμε το «άρωμα» της κατηγορίας. Για την εμπειρία. Και το πετύχαμε. Είχαμε έναν προϋπολογισμό αξιοπρεπή, όχι για να παραμείνουμε, αλλά για να τερματίσουμε το πρωτάθλημα. Και το κάναμε. Αν η προκήρυξη έλεγε ότι πέφτουν δυο, μπορεί να χαλούσαμε πέντε… δραχμές παραπάνω για να το παλέψουμε. Η προκήρυξη έλεγε ότι έπεφταν όμως έξι. Και ούτε μας ενδιαφέρει να παραμείνουμε στην κατηγορία ενώ και μαθηματικά έχουμε υποβιβαστεί».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot