FOLLOW US: facebook twitter

Μουσικό ταξίδι υπό το φως της πανσέληνου στο Κατάκολο

Ημερομηνία: 22-08-2024 | Συντάκτης:
  • Δήμαρχος Πύργου : « Τα καλύτερα έρχονται για τον πολιτισμό και τον δήμο.»

Ειδυλλιακή  βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν τη Δευτέρα (19/08/24)   στο Κατάκολο.  Κάτω από το μαγευτικό  φως  του Αυγουστιάτικου φεγγαριού,  δίπλα στην θαλάσσια αύρα  απόλαυσαν  μια  ξεχωριστή συναυλία με τους Domenica.  Στο μουσικό σχήμα συμμετείχε και ο γνωστός τραγουδιστής από τις «Δυτικές Συνοικίες» Κώστας Μυλώσης .

 Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής σε σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τους μουσικούς συντελεστές του ροκ προγράμματος και το πλήθος των παρευρισκομένων πολιτών  τόνισε ότι « τέτοιες ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις δίνουν ξεχωριστό τόνο στην ζωή μας. Γι αυτό θα ακολουθήσουν κι  άλλες. Τα καλύτερα για τον πολιτισμό και τον δήμο, έρχονται…»

  Από πλευράς του πλούσιου  μουσικού  προγράμματος  παίχτηκαν     ξεχωριστά τραγούδια του «ελληνικού ροκ» από την δεκαετίες  του 1980  και 1990 που έγιναν επιτυχίες στο νεανικό κοινό  από  τους  Πύξ-Λάξ , Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Κώστα Τιυρνά , Λάκη Παπαδόπουλο, Μάνο Ξυδούς, αφών Κατσιμίχα  κτλ  

Το φινάλε που επιφύλαξαν οι δημιουργοί ήταν  άκρως  εντυπωσιακό, ξεσηκώντας  μικρούς και μεγαλύτερους σε ρυθμούς χορευτικούς. 

Στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Γιώργος Κάρδαρης, ως υπεύθυνος της διοργάνωσης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot