FOLLOW US: facebook twitter

Μουσικές, χορός και παιχνίδια σήμερα στην αγορά του Πύργου

Ημερομηνία: 12-07-2024 | Συντάκτης:

Δράσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης

Γράφει η Κική Κολοβέρου


Μουσικές, χορευτικά και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, περιλαμβάνει το σημερινό απόγευμα στην αγορά του Πύργου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και δράσεων που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος με στόχο την τόνωση της αγοράς.

Μετά τις 7 το απόγευμα, που η θερμοκρασία θα επιτρέπει στο καταναλωτικό κοινό να περπατήσει στις εμπορικές γειτονιές της πόλης, το σύμπλεγμα των οδών Γερμανού- Ερμού- Σισίνη και Αιόλου θα γεμίσει μουσικές. Μάλιστα η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί μέχρι τις 9.30 το βράδυ και συγκεκριμένα στην οδό Γερμανού από την συμβολή της με την οδό Κανάρη(κατάστημα «Παρουσίαση») έως και την συμβολή της με την οδό Ερμού και από το σημείο αυτό έως την συμβολή της με το Σταυροπάζαρο. Επίσης θα κλείσουν η Αιόλου και η Σισίνη.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η σχολή χορού «Χοροκίνηση» θα παρουσιάσει διάφορα χορευτικά και παιχνίδια για τα παιδιά ενώ θα δίνει την δυνατότητα σε όποιον καταναλωτή επιθυμεί, να χορέψει μαζί με την ομάδα, μαθαίνοντας του τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει!

Σε άλλο σημείο, ο Φιλαθλητικός Όμιλος Πύργου, θα παρουσιάσει το άθλημα της αντιπτέρισης, το γνωστό σε όλους μπάντμιντον. Μάλιστα για το σκοπό αυτό, θα στηθεί το ειδικό δίχτυ επί του δρόμου στην οδό Γερμανού. Παιδιά του Ομίλου θα παίζουν ενώ θα μπορεί να συμμετέχει μαθαίνοντας το παιχνίδι όποιος πολίτης, μεγάλος ή μικρός, ενδιαφέρεται. Επίσης, έχει προγραμματίσει και μια δράση παρουσίασης με ποδήλατα.

«Οι δράσεις αυτές στοχεύουν στην τόνωση της καλοκαιρινής αγοράς δίνοντας ένα μουσικό και ευχάριστο χρώμα στο εμπορικό κέντρο ώστε  αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, να προσφέρουμε δωρεάν ψυχαγωγία σε όλους τους πολίτες, που βιώνουν μια δύσκολη καθημερινότητα, δίνοντας τη δυνατότητα αφενός να διασκεδάσουν και να ψωνίσουν με εκπτώσεις , αφετέρου να γνωρίσουν τη φιλόξενη πόλη μας» επισήμανε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Ηλίας Ξανθούλης, προσθέτοντας πως οι εκδηλώσεις αυτές θα συνεχιστούν με διάφορα χάπενινγκς που θα πραγματοποιηθούν την τελευταία Παρασκευή του μήνα, στις 26 Ιουλίου και θα περιλαμβάνουν δράσεις δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά σε συνεργασία με ΚΔΑΠ της πόλης και φυσικά πολύ μουσική. Οι δράσεις αυτές θα γίνουν στο υπόλοιπο κομμάτι του εμπορικού κέντρου της πόλης (πεζόδρομοι, κτλ).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot