FOLLOW US: facebook twitter

Motocross: Πρώτος στην OPEN ο Βαγγελάκος-Οι θέσεις των αναβατών της Α.Ο.Λ.Μ.Ο.

Ημερομηνία: 03-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Πρώτος και στα δύο σκέλη της OPEN κατετάγη ο Δημήτρης Βαγγελάκος.

Στην πρώτη τριάδα των κατηγοριών τους και οι Σωτηρόπουλος, Δημολιάνης, Πασαλή

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Άκρως επιτυχημένος ήταν το Σαββατοκύριακο ο 5ος Αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. στην εξαιρετική απ’ όλες τις απόψεις πίστα του Πλατάνου της Αρχ. Ολυμπίας. Τον αγώνα διοργάνωσε το διακεκριμένο αθλητικό σωματείο της Αρχ. Ολυμπίας “Α.Ο.Λ.Μ.Ο.”, που είχε πολλές δικές της συμμετοχές. 

Ο Δημήτρης Βαγγελάκος από το Βαρθολομιό, αθλητής της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία OPEN, μια κατηγορία που ήταν υπόθεση των αθλητών της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. καθώς στο σύνολο την 2η θέση κατέλαβε ο Αμαλιαδίτης Νίκος Σωτηρόπουλος και την 3η ο πολυπρωταθλητής Σταμάτης Δημολιάνης. 5ος ήταν ο Θανάσης Αυγέρης, 9ος ο Αντώνης Τζανετής, 16ος ο Χρήστος Ντέμος και 17ος ο Χρήστος Σακκάς. Ήταν η κατηγορία με τους περισσότερους Ηλείους αναβάτες.

Η απονομή της OPEN με τους Βαγγελάκο, Σωτηρόπουλο, Δημολιάνη της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. στο βάθρο.

Στην ΜΧ1 πρώτοι στο σύνολο ήταν οι Παναγιώτης Κουζής, Μανώλης Κρητικός και Ανέστης Ράδος. 5ος ο Κώστας Καράκης και 9ος ο Νίκος Βρεττός της Α.Ο.Λ.Μ.Ο.

Στην ΜΧ2 επικράτησαν οι Μάριος Κανάκης, Δημήτρης Γανωτής και Νίκος Λυρίου. Κώστας Ζεπάτος και Αντώνης Κατσάνης της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. κατέλαβαν την 18η και 19η θέση στην κατηγορία με τις περισσότερες συμμετοχές, 24 τον αριθμό.

Στην Senior πρώτευσαν οι Δημήτρης Κεραμιδάς, Μάρκος Καρασακαλίδης και Ανάργυρος Ζέρβας. 4ος ήταν ο Παναγιώτης Τσίμπρης της Α.Ο.Λ.Μ.Ο., ο οποίος κατετάγη 3ος στο Α΄ σκέλος και 5ος στο Β΄ σκέλος. 

Στην ΜΧ85 στο βάθρο ανέβηκαν οι Γιώργος Χατζάκης, Ερμής Χατζηβασιλείου, Γιώργος Κουκαλιώτης. Ο Μιχάκης Πιστικός της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. κατετάγη 6ος.

Στην ΜΧ65 πρώτοι στο σύνολο ήταν οι Κώστας Τρακαδάς, Δημήτρης Φωτόπουλος, Αντώνης Τσιγκόλης. Ο Νίκος Καράκης της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. ήταν 11ος.

Τέλος στην κατηγορία των γυναικών τις τρεις πρώτες θέσεις μεταξύ 4 συνολικά συμμετοχών πήραν οι Ιωάννα Λάμπρου, Αμαλία Λάμπρου και η Δέσποινα Πασαλή, η οποία ανήκει στην Α.Ο.Λ.Μ.Ο.. Η τέταρτη της κατηγορίας ήταν η Μαρία Μπάκα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot