FOLLOW US: facebook twitter

Motocross: Καλή παρουσία της Α.Ο.Λ.Μ.Ο. στη Μεγαλόπολη

Ημερομηνία: 26-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο «αειθαλής» Αλέκος Καρανάσης, τερμάτισε στην 5η θέση της Open.

 

Η Α.Ο.Λ.Μ.Ο.  ήταν παρούσα στον 6ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross 2017, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη θεαματική πίστα της Μεγαλόπολης, από το τοπικό σωματείο Α.Λ.Μ.Α., με την συνδρομή του σωματείου ΑΡΗ Πεντέλης.  Ο αγώνας ήταν άκρως εντυπωσιακός από τις έντονες μάχες σε όλες τις κατηγορίες. Το θέαμα ήταν αναμενόμενο για όσους γνωρίζουν τι θα πει «Πίστα Motocross Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης». Μια πίστα με μεγάλη ιστορία η οποία έχει φιλοξενήσει και αγώνες παγκοσμίου πρωταθλήματος. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 80 με τους καλύτερους πανελληνίως οδηγούς να δηλώνουν «παρών».

Ο Δημήτρης Κοντολέτας δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο της MX1.

 

4ος ο Κοντολέτας

Η Α.Ο.Λ.Μ.Ο. εκπροσωπήθηκε στην μεγάλη και ανταγωνιστική κατηγορία της ΜΧ1 από τον Δημήτρη Κοντολέτα και στην ηλικιακή κατηγορία ΟΡΕΝ άνω των 36 ετών από τον Αλέκος Καρανάση, τον Αντώνη Τζανετή και από τον Τάσο Σπήλιο (282-Πύργος). Όλοι οι αθλητές κατέλαβαν μεγάλη προσπάθεια αποκομίζοντας σημαντικούς βαθμούς για την Α.Ο.Λ.Μ.Ο. για την βαθμολογία των σωματείων του πρωταθλήματος.
Στην κατηγορία «φωτιά» όπως χαρακτηρίζεται από πολλούς η κατηγορία ΜΧ1, ο Δημήτρης Κοντολέτας στο πρώτο σκέλος οδηγούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην δεύτερη θέση πίσω από τον Παναγιώτη Κουζή, όμως οι δυνάμεις τον εγκατέλειψαν και τερμάτισε στην τέταρτη θέση του σκέλους. Στο δεύτερο σκέλος με μια καταπληκτική εκκίνηση κατάφερε να οδηγεί το σκέλος από την πρώτη θέση, η ασφυκτική όμως πίεση του Παναγιώτη Κουζή είχε ως αποτέλεσμα να τον κουράσει γρηγορότερα από τη συνηθισμένη απόδοση του Κοντολέτα και να τον ρίξει στην τέταρτη θέση, όπου και τερμάτισε σε αυτήν για το σκέλος και για την τελική κατάταξη. Ο πάντα γρήγορος και εντυπωσιακός πολυπρωταθλητής Ηλείος αναβάτης,  μπορεί να μην βρέθηκε σε καλή ημέρα, προσέφερε όμως θεαματική και γρήγορη οδήγηση αποδεικνύοντας το αστείρευτο ταλέντο του.

Ο Αντώνης Τζανετής κατέλαβε την 3η θεση και στα δύο σκέλη της Open.

 

3ος ο Τζανετής

Στην κατηγορία ΟΡΕΝ για πολλούς ο Αντώνης Τζανετής έκανε την έκπληξη του αγώνα αποκομίζοντας και στα δυο σκέλη δυο τρίτες θέσεις που του πρόσφεραν το πρώτο του κύπελο σε αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Ο Τζανετής και στα δύο σκέλη έκανε πολύ καλές εκκινήσεις και οδηγώντας με αποφασιστικότητα και πείσμα μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα δεν άφησε πολλά περιθώρια στους αντιπάλους του για την 3η θέση του βάθρου. Μεγάλος άτυχος ο Αλέκος Καρανάσης αφού και στα δυο σκέλη κλείστηκε στην εκκίνηση αφήνοντάς τον πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό των πρώτων θέσεων, τερματίζοντας στην τελική πέμπτη θέση του αγώνα.
Ο Τάσος Σπήλιος τερμάτισε στην ενδέκατη θέση στο πρώτο σκέλος, αλλά η μη σωστή προετοιμασία έφερε γρήγορα την κόπωση στο δεύτερο σκέλος που τον έριξε από την δέκατη θέση στην τελική δέκατη πέμπτη του σκέλους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot