FOLLOW US: facebook twitter

Μοντάζ για… Όσκαρ

Ημερομηνία: 27-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Περιδίνηση στον αστερισμό της… μονταζιέρας βιώνει η κυβέρνηση μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Βήμα» για τη συρραφή και αλλοίωση των συνομιλιών που δόθηκαν στη δημοσιότητα τις πρώτες ώρες μετά το έγκλημα των Τεμπών.

Αποδεικνύεται  ότι ήταν αλλοιωμένα τα ηχητικά αποσπάσματα που έπαιζαν μέρα και νύχτα στα κανάλια από την επομένη του δυστυχήματος, 1η Μαρτίου 2023, προκαλώντας ανατριχίλα για τα «ανθρώπινα λάθη» που οδήγησαν στην καταστροφή, όπως εξαρχής τόνισε ο ίδιος ο πρωθυπουργός επισκεπτόμενος τον τόπο του εγκλήματος.

Ταυτόχρονα, όμως, διαπιστώνεται ότι η ίδια «μονταζιέρα» συνέχισε τη λειτουργία της σταθερά και τους επόμενους μήνες. Το αλλοιωμένο περιεχόμενο των συνομιλιών χρησιμοποιήθηκε επιμόνως και στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, ενώ πάνω σε αυτό στηρίχτηκαν και κάποια από τα συμπεράσματα του πορίσματος των 700 σελίδων που εκπόνησε το κυβερνών κόμμα για να πει ότι έφταιξαν μόνο τα ανθρώπινα λάθη και όχι οι κακοί χειρισμοί γύρω από την υλοποίηση των συστημάτων ασφαλείας (τηλεδιοίκηση – σηματοδότηση – αυτόματη πέδηση ETCS).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος