FOLLOW US: facebook twitter

Μονοήμερη εκδρομή στην Καλαμάτα για το ΚΔΑΠ ΑμεΑ “Διάπλασις”

Ημερομηνία: 04-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

3 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, το ΚΔΑΠ ΑμεΑ “Διάπλασις” Πύργου, ταξίδεψε μαζί με τους ωφελούμενους και τους γονείς τους, στην πόλη της Καλαμάτας.

Όλοι μαζί, εκπαιδευτικό προσωπικό, γονείς και παιδιά, συγκεντρώθηκαν στον όμορφο πολυχώρο, House byPhaos όπου τους υποδέχτηκε η εξαιρετική ομάδα του ΚΔΑΠ ΑμεΑ “Διάπλασις” Καλαμάτας για να γνωριστούν και να παρακολουθήσουν μαζί μια υπέροχη παράσταση κουκλοθέατρου, με τίτλο “Το γκρι στολίδι”, αφιερωμένη σε όλα τα άτομα με αναπηρία.

Φυσικά, με σύμμαχο τον καλό καιρό, δεν παραλείψαν να περιηγηθούν στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας, να επισκεφθούν την εντυπωσιακή πλατεία της, αλλά και να εξερευνήσουν την παλιά της πόλη. Επισκεφτήκαν επίσης, το βραβευμένο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπαίθριο δημοτικό πάρκο σιδηροδρόμων Καλαμάτας, ένα πάρκο με ιστορική σημασία και ιδιαίτερη ομορφιά, το οποίο και τους ενθουσίασε.

Κατά την επιστροφή, έκαναν μια τελευταία στάση στη δομή του ΚΔΑΠ ΑμεΑ “Διάπλασις” Καλαμάτας. Εκεί, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το προσωπικό και τους ανθρώπους που επωφελούνται από αυτήν τη δομή, ανταλλάξουν όμορφες ευχές και να ζήσουν μια ξεχωριστή στιγμή που έκλεισε με χαρά την εκδρομή τους.

Η ομάδα του ΚΔΑΠ ΑμεΑ “Διάπλασις” Πύργου, ευχαριστούν θερμά την κ. Ασπασία Χαρλεπά, διευθύντρια του ΚΔΑΠ ΑμεΑ “Διάπλασις” Καλαμάτας, για τη θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία της, καθώς και για τη βοήθειά της στη διοργάνωση της εκδρομής.

Επίσης, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τις κ.κ. Μαρία Σκαφιδά και Νέλλη Ρέππα για την υπέροχη παράσταση κουκλοθέατρου που παρακολούθησαν τα παιδιά και τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που συμμετείχαν στην εκδρομή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot