FOLLOW US: facebook twitter

Μοιραία σύγκρουση για 29χρονο στη Μυρσίνη

Ημερομηνία: 08-06-2023 | Συντάκτης:

Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα ο σεφ του Παιδικού Σταθμού Dizi Aνδραβίδας, Κύριλλος Χρυσαφίδης


Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το μεσημέρι σε τροχαίο δυστύχημα λίγο μετά τις 3 μ.μ. στην Επαρχιακή Οδό Ανδραβίδας-Κυλλήνης, μεταξύ Μυρσίνης και Ανδραβίδας, ο 29χρονος Κύριλλος Χρυσαφίδης από την Αθήνα, ο οποίος τους τελευταίους δύο μήνες εργαζόταν ως σεφ στον Βρεφικό Παιδικό Σταθμό Dizi στα Φανάρια της Ανδραβίδας.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν η μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε ο 29χρονος με κατεύθυνση προς την Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, συγκρούστηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με ΙΧ αυτοκίνητο που προπορευόταν, με συνέπεια να πέσει με σφοδρότητα στην άσφαλτο και η μοτοσικλέτα να καταλήξει σε διπλανό αρδευτικό κανάλι.

Στο σημείο έφτασε έπειτα από λίγα λεπτά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι διασώστες κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον διατηρήσουν στη ζωή. Δυστυχώς, όμως ο τραυματισμός από τη σύγκρουση και την πτώση αποδείχθηκε θανάσιμος, καθώς διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες εκτυλίχθηκε το τροχαίο δυστύχημα, διενεργούν οι αστυνομικοί του ΑΤ Ανδραβίδας-Κυλλήνης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot