FOLLOW US: facebook twitter

MMA Ilida Fighting Academy: Μαχητική συνάντηση 70 αθλητών στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 29-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μαχητική συνάντηση με προπονητικούς αγώνες διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στην Αμαλιάδα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της μεγαλύτερης μαχητικής οικογένειας της Ηλείας, του Α.Σ. Αμαλιάδας «Αρραχίων».

Οι συμμετοχές ανήλθαν στους 70 μικρούς και μεγάλους αθλητές από τον διοργανωτή σύλλογο Α.Σ. Αμαλιάδας «ΑΡΡΑΧΙΩΝ»-MMA Ilida Fighting Academy, αλλά και τους Α.Σ. Πύργου «Θαλλίαρχος ο Ηλείος»-Olympic Fighting Academy, Α.Σ. Ανδραβίδας «Καλλισθένης», Ultimate Fight Academy Καλαμάτας και Κυπαρισσίας.

Στα προπονητικά sparring (φιλικοί αγώνες) οι αθλητές παίρνουν εμπειρίες και δουλεύουν τεχνικές και τακτικές ενόψει επερχόμενων επίσημων αγώνων όπως του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Kick Boxing 2024, που θα διεξαχθεί στις 28-30 Ιουνίου στην Αθήνα.

Επίσης πολλοί είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και την πυγμαχία, το grappling και το ΜΜΑ με επίλεκτους αθλητές μας. Πλέον η εξέλιξη φαίνεται και στους αθλητές της Πελοποννήσου καθώς υπάρχει η δυνατότητα να διοργανώνονται φιλικοί αγώνες πλέον, κάτι στο οποίο υστερούσαμε εδώ στην επαρχία σε σχέση με τις σχολές στα μεγάλα αστικά κέντρα όπου βοηθούν στην εξέλιξη των αθλητών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος