FOLLOW US: facebook twitter

Μητσοτάκης, Κασσελάκης και Νίκος Παπανδρέου στην Ηλεία

Ημερομηνία: 27-05-2024 | Συντάκτης:

-Ανεβάζουν ρυθμό τα κομματικά επιτελεία εν όψει ευρωεκλογών

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου


Στο επίκεντρο των πολιτικών κομμάτων θα βρεθεί αυτήν την εβδομάδα η Ηλεία ενόψει ευρωεκλογών, καθώς έχουν προγραμματίσει να την επισκεφθούν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ενώ από το ΠΑΣΟΚ θα έρθει ο ευρωβουλευτής Νίκος Παπανδρέου και από τη Νέα Αριστερά ο πρώην υπουργός Γιώργος Σταθάκης και ο πρώην γενικός γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Κασσίμης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, την Τετάρτη 29 Μαΐου θα βρίσκεται στην Ηλεία ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος θα επισκεφθεί για πρώτη φορά τον νομό μας μετά την εκλογή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Λεπτομέρειες του προγράμματός του δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο θεωρείται δεδομένη η μίνι περιοδεία του στην αγορά του Πύργου και της Αμαλιάδας και εξετάζεται η προσθήκη και άλλων περιοχών.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Ηλεία την επόμενη μέρα, Πέμπτη 30 Μαΐου, στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών. Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα έρθει απευθείας στον Πύργο και, αφού κάνει μια μικρή περιοδεία στο κέντρο της πόλης, θα κάνει μια σύντομη ανοιχτή ομιλία, στα πρότυπα των εξορμήσεων που έκανε και στις εθνικές εκλογές του 2023.

Νωρίτερα, την Τρίτη 28 Μαΐου, θα έρθει στον Πύργο ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφιος Νίκος Παπανδρέου, ο οποίος θα περιοδεύσει αρχικά σε περιοχές του Κάμπου και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τα νοσοκομεία του Πύργου και της Αμαλιάδας. Πολύ πιθανή θεωρείται και η πραγματοποίηση πολιτικής ομιλίας σε χώρο που δεν έχει καθοριστεί ακόμα.

Την ίδια ημέρα θα κάνουν περιοδεία στην Ηλεία ο πρώην υπουργός και νυν υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς, Γιώργος Σταθάκης, και ο πρώην γ.γ. του ΥΠΑΑΤ και επίσης υποψήφιος με τη Νέα Αριστερά, Xαράλαμπος Κασσίμης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot