FOLLOW US: facebook twitter

Μήνυση κατά αγνώστων για ανώνυμα φυλλάδια με συκοφαντικό περιεχόμενο

Ημερομηνία: 29-09-2023 | Συντάκτης:

Άγνωστοι, πέταξαν την νύχτα, (26 Σεπτεμβρίου)   ανώνυμα φυλλάδια με συκοφαντικό περιεχόμενο εναντίον της Προέδρου, της  Κοινότητας Στρεφίου. Μετά από αυτό η Πρόεδρος και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος κ. Αθανασία Κούρβα, με τον συνδυασμό «Ολυμπία πιο ψηλά»,  προχώρησε σε μήνυση κατά αγνώστων, στις 28/09/2023.

Για το θέμα  αυτό η κ. Κούρβα, τόνισε:

«Μη έχοντας επιχειρήματα,  πειστικές προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα του τόπου μας, κάποιοι ‘διάλεξαν’ να κάνουν προεκλογικό αγώνα, με ανώνυμα –συκοφαντικά- φυλλάδια που πετούν μέσα στην νύχτα στους  δρόμους του χωριού μας. Δώσαμε όσα στοιχεία είχαμε στον κ. Εισαγγελέα και το θέμα ήδη το ανέλαβε η Δικαιοσύνη. Λυπούμαστε  γιατί φαίνεται πως όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα,  κάποιοι ‘άγνωστοι’ ξεκινούν την τακτική της ‘λασπολογίας’. Αυτή η τακτική δεν συνάδει με τις αρχές της Δημοκρατίας και της ηθικής.

Καλούμε τον αρχηγό της παράταξης «Ολυμπία Πρώτος Δήμος» κ. Παναγιωτόπουλο, να καταδικάσει επίσημα,  ως οφείλει, τέτοιου είδους ενέργειες. Θεωρούμε πως στον προεκλογικό αγώνα, ο καθένας μπορεί, επώνυμα να πει ο,τι  επιθυμεί. Αρκεί φυσικά να αναλαμβάνει την ευθύνη για όσα λέει και να  έχει αποδείξεις για αυτά. Διαφορετικά, ανώνυμα φυλλάδια που   διακινούνται μέσα στην νύχτα, το μόνο που αποδεικνύουν είναι τον πανικό  εκείνων που τα εμπνεύστηκαν και τα εκτέλεσαν.

Εμείς θα συνεχίσουμε, ενημερώνοντας υπεύθυνα  τον κόσμο για το έργο μας, τις προτάσεις και τον σχεδιασμό, για την επόμενη μέρα. Η  κοινωνία  γνωρίζει ποιος είναι σε θέση να λύσει τα προβλήματα.  Το γνωρίζει από το έργο που ήδη έχουμε επιτελέσει. Έργο που  αποδεικνύει πως  και στις μέρες μας,  υπάρχουν αιρετοί, που υπολογίζουν πάνω από όλα το κοινό συμφέρον. Που υποτάσσουν  το εγώ στο εμείς. Και που χάρη του μακροπρόθεσμου  δημοσίου συμφέροντος, δεν διστάζουν να συγκρουστούν με ‘μονοπωλιακές’ καταστάσεις που έχουν ‘εδραιωθεί’ στην περιοχή μας.

Εκείνο που μπορούμε να υποσχεθούμε, είναι πως θα συνεχίσουμε, εργαζόμενοι για το κοινό συμφέρον, όπως ήδη κάναμε, τέσσερα χρόνια τώρα, χωρίς  ούτε να  υποκύπτουμε ούτε να εκβιαζόμαστε από κατεστημένα συμφέροντα.

 Την απάντηση στους  ‘ανώνυμους’ συκοφάντες  θα την δώσει η  κοινωνία στις 8 του Οκτώβρη»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot