FOLLOW US: facebook twitter

Μήνυμα υπεροχής και νίκης από την Φιγαλεία

Ημερομηνία: 14-09-2023 | Συντάκτης:

Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υπ. Δημάρχου Τάσου Κάπου στη Νέα Φιγαλεία

«Δεν είμαι ευκαιριακός επισκέπτης σε αυτό τον τόπο!

Ούτε πλανόδιος με πολιτικές φιλοδοξίες!

Με τον τόπο αυτό με δένουν ισχυροί δεσμοί. Μπορεί να μην γεννήθηκα εδώ, υπάρχουν όμως δυνατές διαπροσωπικές σχέσεις.

Διαχρονικά!

Σχέσεις που αναπτύχτηκαν εδώ και δεκαετίες από τον πατέρα μου.

Οι πιο παλιοί θα τον θυμάστε να έρχεται με ένα μπλε φορτηγάκι και να  κάνει διανομή προϊόντων.  

Η Φιγαλεία στήριξε και στηρίζει την οικογένειά μου!

Νιώθω την υποχρέωση να ανταποδώσω αυτή την αγάπη.

Κι η καλύτερη ανταπόδοση είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί για κάνουμε αυτόν τον τόπο καλύτερο.

Θα εργαστώ στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου,

ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΥ

ώστε ΜΑΖΙ να καταφέρουμε όσα δεν έγιναν τα προηγούμενα χρόνια», λέξεις από καρδιάς, του υποψήφιου Δημάρχου Ζαχάρως Τάσου Κάπου προς τους δημότες της Φιγαλείας, λίγο μετά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Αλλάζουμε τον τόπο μας», στην Νέα Φιγαλεία.

«Γνωρίζω -και σεις γνωρίζετε ακόμα καλύτερα- τι σημαίνει μην υπάρχει γιατρός στο Αγροτικό Ιατρείο που εξυπηρετεί όλα τα ορεινά χωριά μας.

Γνωρίζω τι σημαίνει να κόβεται ένας δρόμος στη μέση, από κατολισθήσεις και καθιζήσεις και να μην μπορείς να πας στο χωράφι ή στο στάβλο σου. Ειδικά για ανθρώπους που πρέπει να πάνε δύο και τρεις φορές την ημέρα!

Βασικός στόχος της παράταξής μας είναι η ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου μας και η αναζωογόνηση του ορεινού κομματιού του που έχει πολλές προοπτικές και με την κατάλληλη βοήθεια μπορεί να διαπρέψει, στη γεωργία την κτηνοτροφία και γιατί όχι και στην μεταποίηση.

Θα συμφωνήσω ότι χρειαζόμασταν χθες μια συγκροτημένη ορεινή πολιτική που να περιλαμβάνει ανάλογες παρεμβάσεις.

Δεν έγινε!

Εμείς θα το πράξουμε!» τόνισε καταχειροκροτούμενος ο Τάσος Κάπος που εξήρε τον παλμό και την ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση του κόσμου

Είναι άξιο αναφοράς το ότι ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας μνεία στην νέα τραγωδία που βιώνει η χώρα μας εξαιτίας των πλημμυρών στη Θεσσαλία, απευθύνοντας έκκληση προς όλους τους παρευρισκόμενους να προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια.

Αμέσως μετά ο κ. Κάπος με την περιεκτική ομιλία του, κι αφού αναφέρθηκε στα έργα προτεραιότητας για την συγκεκριμένη περιοχή  κάλεσε τους πάντες σε συστράτευση για μια νέα σελίδα στον δήμο Ζαχάρως – Φιγαλείας, καθορίζοντας τους βασικούς άξονες με τους οποίους θα διοικηθεί ο Δήμος όταν οι πολίτες του δώσουν την δυνατότητα με την ψήφο τους, ώστε «αυτός ο ευλογημένος και αδικημένος τόπος, να γνωρίσει ξανά την ανάπτυξη και να κρατήσει κοντά του τους νέους, που σήμερα φεύγουν καθώς  δεν υπάρχουν κίνητρα και προοπτικές δουλειάς» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Η ομιλία ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερο παλμό και με το πλήθος ακόμα μια φορά να ξεσπά συχνά σε ένθερμα χειροκροτήματα.

Μετά το πέρας της ομιλίας του ο Τάσος Κάπος έγινε αποδέκτης των θερμών συγχαρητηρίων και ευχών για νίκη στις εκλογές και επίτευξη κάθε στόχου.

:  «Θα εργαστώ στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου, ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΥ, ώστε ΜΑΖΙ να καταφέρουμε όσα δεν έγιναν τα προηγούμενα χρόνια», τόνισε ο Τάσος Κάπος απευθυνόμενος προς τους υποψηφίους συμβούλους, τους φίλους και υποστηρικτές της παράταξης και προς το πλήθος του κόσμου που έδωσε το «παρών» στη γεμάτη παλμό εκδήλωση εγκαινίων στην Νέα Φιγαλεία.
Παρόντες στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης στην Νέα Φιγαλεία, υποψήφιοι του συνδυασμού, φίλοι και υποστηρικτές της παράταξης «ΑλλάΖΟΥΜΕ τον τόπο μας»  έστειλαν  ξεκάθαρο μήνυμα νίκης στις επερχόμενες αυτοδιοίκητές εκλογές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot