FOLLOW US: facebook twitter

Μήνυμα Νίκου Καλάκου με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ

Ημερομηνία: 28-07-2022 | Συντάκτης:

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και τις επιτυχούσες των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και στις οικογένειές τους, διότι ανταμείφθηκαν οι κόποι και οι προσπάθειές τους. Εύχομαι να συνεχίσουν να βαδίζουν στον δρόμο της επιτυχίας και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και τις επιθυμίες τους.

Σε όσες και όσους δεν τα κατάφεραν, θέλω να τους προτρέψω να αφήσουν στην άκρη την πρόσκαιρη απογοήτευση και είτε να ξαναπροσπαθήσουν είτε να αναζητήσουν και άλλες επιλογές για να υλοποιήσουν τις επιθυμίες τους. H ζωή είναι μπροστά τους και έχουν όλο τον χρόνο για να πετύχουν τους στόχους τους.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, οφείλω να υπογραμμίσω την ανάγκη να τερματιστεί η μαζική μετανάστευση των νέων επιστημόνων που γιγαντώθηκε την περασμένη δεκαετία και να συμβάλουμε όλοι στο να χαραχθεί μακρόπνοη εθνική πολιτική που θα προσφέρει στους νέους και τις νέες μας ένα μέλλον που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους. Πρέπει να επενδύσουμε στο να αποκτήσει η χώρα υψηλής ποιότητας τριτοβάθμια εκπαίδευση και να επιδιώξουμε με συγκροτημένο και οργανωμένο τρόπο την επιστροφή της Ηλείας στον ακαδημαϊκό χάρτη»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος