FOLLOW US: facebook twitter

Μήνυμα Νίκης του Αλέξη Καστρινού  από την μεγάλη  συμμετοχή των Γυναικών στο κάλεσμά του

Ημερομηνία: 18-09-2023 | Συντάκτης:

Στο κάλεσμα του Υποψηφίου Δημάρχου Αλεξίου Αθ. Καστρινού  ανταποκρίθηκαν δεκάδες γυναίκες όλων των ηλικιών, εργαζόμενες, συνταξιούχες, άνεργες, νέες μητέρες στο Factory Espresso Bar στην Γαστούνη , την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Η μεγάλη συμμετοχή των γυναικών επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Αλέξη Καστρινού, στον συνδυασμό του αλλά και στο όραμά του.

Στην ομιλία του τις ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του  για το δυναμικό τους παρών και αναφέρθηκε σε ότι πέτυχε τις προηγούμενες δημοτικές του θητείες σημειώνοντας ότι  θα γίνουν  περισσότερα στη  νέα δημιουργική περίοδο ώστε να συνεχιστούν οι παρεμβάσεις που ξεκίνησε με στόχο  έναν Δήμο σύγχρονο, ανθρώπινο και ανταγωνιστικό.  Σημείωσε ότι η προσπάθειά του από την αρχή της σύνθεσης του ψηφοδελτίου ήταν η μεγαλύτερη συμμέτοχή γυναικών και ότι 149 άνδρες και γυναίκες του συνδυασμού   ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ενώνουν δυνάμεις για έναν δήμο πρότυπο.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην προσπάθεια της πρ. Δημοτικής Αρχής επί της θητείας του , να στηρίξει και να πετύχει κοινωνικές δομές στον Δήμο και γενικότερα υλοποίησε έργα που είχαν στόχο την βελτίωση της ζωής των πολιτών. Στάθηκε και στις υπόλοιπες παρεμβάσεις που έχουν υλοποιηθεί όπως η ανακατασκευή των παιδικών χαρών, η κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων και η αναβάθμιση άλλων, η κατασκευή  και η αναβάθμιση των σχολικών κτηρίων του Δήμου (2Ο Δημοτικό Σχολείο, Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο Βαρθολομιού κ.α. ) και η δημιουργία Πολιτιστικών υποδομών.

Μίλησε για την άσχημη οικονομική κατάσταση που έχει φέρει τον Δήμο η απερχόμενη Δημοτική αρχή με πλήθος απευθείας αναθέσεων στους ημετέρους και προσλήψεων (δίμηνων, τρίμηνων) προκειμένου να στελεχώσει το ψηφοδέλτιό της, όπου θα καλεστεί όλα αυτά να τα πληρώσει ο δημότης του Δήμου Πηνειού. 

Τέλος, κάλεσε τις γυναίκες του Δήμου Πηνειού να υπερασπιστούν όλα όσα μαζί κατάφεραν τα προηγούμενα χρόνια  και να αναδείξουν για άλλη μια φορά και  να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ , Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Πηνειού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot