FOLLOW US: facebook twitter

Μήνυμα νίκης και αλλαγής!

Ημερομηνία: 18-09-2023 | Συντάκτης:

-Το εκλογικό του κέντρο εγκαινίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, Τάκης Δημητρουλόπουλος

Το μήνυμα της νίκης και της αλλαγής στον δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων έστειλε το βράδυ του Σαββάτου ο υποψήφιος δήμαρχος Τάκης Δημητρουλόπουλος, στο πλαίσιο των εγκαινίων του κατάμεστου εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Δύναμη Ανανέωσης» επί της οδού Ξενοφώντος.

Ενώπιον πλήθους πολιτών και των υποψηφίων του συνδυασμού του, αρχικά τελέστηκε ο αγιασμός του εκλογικού κέντρου και στη συνέχεια ο Τάκης Δημητρουλόπουλος, βαθιά συγκινημένος, ευχαρίστησε τους πολίτες για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους, τονίζοντας ότι στις 8 Οκτωβρίου ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων θα γυρίσει νέα σελίδα και θα απαλλαγεί από μια δημοτική αρχή που αδιαφορεί για τα προβλήματα και έχει εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια επίλυσής τους.

Ο Τάκης Δημητρουλόπουλος αναφέρθηκε αναλυτικά στα πεπραγμένα της απερχόμενης δημοτικής αρχής, τονίζοντας ότι η εικόνα αδράνειας και αδιαφορίας είναι εμφανής σε όλες τις δημοτικές ενότητες και σε όλους τους τομείς, με πιο χαρακτηριστική την ύδρευση, την αγροτική οδοποιία, την αποκομιδή των απορριμμάτων και τις επικίνδυνες παιδικές χαρές.

Παράλληλα, ο υποψήφιος δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων επισήμανε πως η εικόνα στις δομές της υγείας και της παιδείας είναι αποκαρδιωτικές, αφού δεν έχει γίνει καμία ενέργεια για την ουσιαστική αναβάθμισή τους.

Ο Τάκης Δημητρουλόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στα θέματα Δημόσιας Υγείας, σημειώνοντας ότι η νέα δημοτική αρχή που θα εκλεγεί στις 8 Οκτωβρίου, θα βάλει πλάτη για τη βελτίωση της Νοσηλευτικής Μονάδας Κρεστένων και του Κέντρου Υγείας Ανδρίτσαινας και θα εξασφαλίσει σύγχρονες και ανθρώπινες συνθήκες για όλα τα σχολικά κτίρια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πλήρη εγκατάλειψη των αγροτών δρόμων, καταλογίζοντας στην απερχόμενη δημοτική αρχή ρουσφέτια και  προεκλογικές μικροπαρεμβάσεις στην οδοποιία, και υπογράμμισε πως η «Δύναμη Ανανέωσης» θα ενώσει και δεν θα διχάσει τους πολίτες.

Επιπλέον, τόνισε πως η εξωστρέφεια στον αθλητισμό και τον πολιτισμό θα είναι προτεραιότητες για την επόμενη πενταετία, επισημαίνοντας ότι σήμερα δεν γίνεται τίποτα για την ανάδειξη της ιστορίας του δήμου, ενώ τα γήπεδα και τα γυμναστήρια είναι κλειστά.

Ο Τάκης Δημητρουλόπουλος, κλείνοντας την ομιλία του, δεσμεύτηκε ότι από την πρώτη μέρα θα δρομολογήσει λύση των μεγάλων προβλημάτων με στόχο να δημιουργήσει έναν δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων αντάξιο της ιστορίας του και των αναγκών των πολιτών, και στη συνέχεια παρουσίασε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot