FOLLOW US: facebook twitter

Άννα Μαρία Βλαγκούλη: Mήνυμα για το νέο έτος

Ημερομηνία: 29-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισες,

Καθώς αφήνουμε πίσω μας ένα έτος γεμάτο προκλήσεις, ας στραφούμε με ελπίδα και αισιοδοξία προς ένα νέο κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά μας με την έλευση ενός νέου έτους. Η επικοινωνία, ο σεβασμός και η αλληλεγγύη είναι οι πυλώνες πάνω στους οποίους μπορούμε να οικοδομήσουμε ένα προσωπικό και κοινωνικό πλαίσιο που θα ενισχύσει τόσο τη σχέση μας με τον συνάνθρωπό μας όσο και με τον ίδιο μας τον εαυτό σε άμεση συνάρτηση με έναν ουσιαστικό και εποικοδομητικό ρόλο στην κοινότητά μας.

Στο ξεκίνημα του 2024, ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου η αγάπη θα μας προσφέρει ένα εύφορο έδαφος για δημιουργία και προσωπική ανάπτυξη, η δικαιοσύνη και η ισότητα ας φέρουν ισορροπία και αρμονία στο νου και την καρδιά μας και η ελπίδα να αποτελέσει κινητήριος μας δύναμη στον δρόμο που έχουμε να διανύσουμε.

Εύχομαι σε κάθε οικογένεια και σε κάθε συμπολίτη μας να βιώσει ένα ευτυχισμένο και ειρηνικό Νέο Έτος. Ας ενώσουμε τα χέρια μας για να δημιουργήσουμε ένα μέλλον γεμάτο ευκαιρίες και ευημερία για όλους.

Με εκτίμηση,

Άννα Μαρία Βλαγκούλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot