FOLLOW US: facebook twitter

Μήνυμα Δημάρχου Πηνειού Αλέξη Καστρινού για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Ημερομηνία: 30-06-2024 | Συντάκτης:

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου Πηνειού για τη σπουδαία προσπάθεια που κατέβαλαν και κατάφεραν να εξασφαλίσουν έτσι την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη στη νέα σελίδα που ανοίγεται στη ζωή τους.

Να συγχαρώ επίσης τις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς, που στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί και συμπαραστάτες στον αγώνα τους και τους παρείχαν όλα τα απαραίτητα εφόδια σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια.

Θέλω να απευθυνθώ και σε όλους όσοι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Να τους υπενθυμίσω ότι χαμένη μάχη είναι μόνο αυτή που δεν δίνεται και να τους ευχηθώ να συνεχίσουν να διεκδικούν το μέλλον που ονειρεύονται.

Θα ήταν ευχής έργο οι νέοι και οι νέες μας, αφού σπουδάσουν και πραγματώσουν τις φιλοδοξίες τους, να επιστρέψουν· να δημιουργήσουν και να μεγαλουργήσουν κοντά μας, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας.  

Εύχομαι, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, οι πανελλαδικές εξετάσεις να αποτελέσουν για όλους αφενός την αφετηρία για νέες προκλήσεις, αποφάσεις και προοπτικές αφετέρου την απαρχή μιας πορείας που θα εκπληρώσει τα όνειρά τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot