FOLLOW US: facebook twitter

Μήνυμα Δημάρχου Πηνειού Αλέξη Καστρινού για έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Ημερομηνία: 10-09-2024 | Συντάκτης:

«Παραμένουμε δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα»

Με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους, που σηματοδοτεί έναν νέο κύκλο προσπαθειών για την επίτευξη των στόχων και την πραγμάτωση των φιλοδοξιών τους, εύχομαι υγεία και καλή πρόοδο στους μαθητές και τις μαθήτριες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πηνειού. Να έχουν, με πολύτιμους συνοδοιπόρους τους γονείς και τους κηδεμόνες τους, μία δημιουργική και εποικοδομητική χρονιά που θα τους οδηγήσει σταθερά ακόμη πιο κοντά στο μέλλον που ονειρεύονται.

Παράλληλα εύχομαι στο εκπαιδευτικό προσωπικό δύναμη και υπομονή στο σπουδαίο έργο που επιτελούν· ένα λειτούργημα που δεν περιορίζεται στη μετάδοση γνώσεων αλλά  συμβάλει τα μέγιστα στη μεταλαμπάδευση αρχών και αξιών που ενισχύουν την κοινωνική συνοχή και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Από την πλευρά μας, ως δημοτική αρχή, παραμένουμε πάντα κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των σχολικών μονάδων.

Θα πρέπει ωστόσο να κατανοήσουν και οι κυβερνώντες ότι το κλείσιμο τμημάτων και τάξεων δεν συνάδει με τις πραγματικές εκπαιδευτικές ανάγκες ενώ δυσχεραίνει σημαντικά την ομαλή λειτουργία των σχολείων. Προς αυτή την κατεύθυνση είμαστε κάθετα αντίθετοι σε κάθε ενέργεια που υποβαθμίζει τις σχολικές μονάδες του δήμου μας.    


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot