FOLLOW US: facebook twitter

Mήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Ν. Κοροβέση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Ημερομηνία: 10-09-2024 | Συντάκτης:

Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς αποτελεί μια νέα αρχή, ένα καινούριο κεφάλαιο γεμάτο προκλήσεις, προσδοκίες και όνειρα. Το πρώτο κουδούνι σας καλεί στην έναρξη ενός νέου συναρπαστικού ταξιδιού προς τη μάθηση και τη δημιουργία.

Αγαπητοί μαθητές, που αποτελείτε τον φάρο ελπίδας και αισιοδοξίας του τόπου μας, εύχομαι η φετινή χρονιά που ξεκινά, να γίνει την αφετηρία μιας νέας δημιουργικής περιόδου που θα σας εφοδιάσει με γνώση, αξίες και αρχές που θα σας συντροφεύουν για μια ολόκληρη ζωή. Ο δρόμος προς την επιτυχία είναι κοπιαστικός και απαιτεί θυσίες, να θυμάστε όμως πως με προσήλωση στο στόχο, προσπάθεια και επιμονή μπορείτε να πετύχετε ό,τι έχετε ονειρευτεί.

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, που είστε οι στυλοβάτες αυτής της προσπάθειας, εύχομαι να είστε υγιείς και δημιουργικοί και να συνεχίσετε να εργάζεστε με ζήλο και υπευθυνότητα καταθέτοντας την ψυχή σας σε ποικίλες πρωτοβουλίες μάθησης και αγωγής. Η εκπαίδευση αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της προόδου και της δημιουργικής ανάπτυξης της κοινωνίας μας.

Αγαπητοί γονείς, που με τον δικό σας τρόπο στηρίζετε τον αγώνα των παιδιών σας, σας εύχομαι καλή δύναμη. Είμαι βέβαιος πως θα τους εξασφαλίσετε το κατάλληλο περιβάλλον προκειμένου να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους, όντας συνεπιβάτες σε αυτό το όμορφο αλλά απαιτητικό ταξίδι.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και εγώ προσωπικά θα είμαστε δίπλα σας προκειμένου να στηρίξουμε με κάθε μέσο την εκπαιδευτική κοινότητα και να επιλύσουμε όποιο ζήτημα προκύψει.

Καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και πρόοδο σε όλους!


1 Σχόλια για "Mήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Ν. Κοροβέση για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot