FOLLOW US: facebook twitter

Μήνυμα Χαρίτση για προκήρυξη 3Κ: Ενημέρωση για τις καθυστερήσεις ζήτησε από τον Υπουργό ο πρ. Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Ολυμπίας, Ζαχάρως

Ημερομηνία: 18-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Την ευκαιρία να ενημερωθεί, από τον ίδιο τον υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, για τις καθυστερήσεις που σημειώνονται στην έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018 που αφορά μόνιμες προσλήψεις κατά κύριο λόγο στις υπηρεσίες Καθαριότητας, είχε χθες ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως κ. Χρήστος Γαρύφαλλος, που συμμετείχε στην ημερίδα της ΠΟΕ ΟΤΑ στην Αθήνα με θέμα την υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία.

Σύμφωνα με τον κ. Γαρύφαλλο, ο υπουργός του επισήμανε ότι, μέσα στην επόμενη εβδομάδα υπολογίζουν να δοθεί τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων και να καλυφθούν τα κενά στους δήμους, που δημιουργούν επικίνδυνες συνθήκες για τους εργαζόμενους. Μάλιστα, ο κ. Χαρίτσης, κατά την ομιλία του στην ημερίδα, έστειλε και αυστηρό μήνυμα προς τον ΑΣΕΠ, λέγοντας πως οι καθυστερήσεις στην έκδοση των αποτελεσμάτων δεν μπορούν να συνεχιστούν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος