FOLLOW US: facebook twitter

Μήνυμα δημάρχου Πηνειού για την νέα σχολική χρονιά

Ημερομηνία: 13-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς, ανήμερα της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, αν και γίνεται  σε πρωτόγνωρες συνθήκες, για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, παραμένει αφετηρία γεμάτη στόχους, και προσδοκίες σε μια διαδρομή συναρπαστική  προς την κατάκτηση της γνώσης.

Οι υγειονομικές συνθήκες επιβάλλουν από όλους μας την τήρηση αυξημένων μέτρων πρόληψης και προφύλαξης. Η χρήση της μάσκας είναι στάση ευθύνης απέναντι στους εαυτούς σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η μάσκα όμως στο πρόσωπο του μαθητή δεν μπορεί να κρύψει το χαμόγελο και τη διάθεση για μάθηση. Δεν μπορεί να κρύψει τα όνειρα του για ένα καλύτερο μέλλον. Διαβεβαιώνω όλους σας ότι σε αυτή σας την διεκδίκηση ο Δήμος Πηνειού θα σταθεί αρωγός και συνοδοιπόρος.

Οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Πηνειού, είναι καθ’ όλα έτοιμες, καθαρές και υγειονομικά ασφαλείς και υποδέχονται τους μαθητές τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς. Το προσωπικό καθαριότητας των σχολικών μονάδων θα φροντίζει καθημερινά για την τήρηση κανόνων και υγιεινής..

Ως Δημοτική Αρχή δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τη αγαστή συνεργασία μας με τους διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με την Εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας καθώς και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων προκειμένου να επιτύχουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την αρτιότερη   λειτουργία των σχολείων μας.

Εύχομαι σε μαθητές και εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά και η πανδημία να αποτελέσει σύντομα παρελθόν και να επιστρέψουμε στην πολυπόθητη κανονικότητα.

Ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος