FOLLOW US: facebook twitter

Μίνι ανασχηματισμός στη δημοτική αρχή Πύργου – Και η καθαριότητα στον… Δ. Μπέλτσο

Ημερομηνία: 07-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

mpeltsosΣε μίνι-εσωτερικό ανασχηματισμό της δημοτικής αρχής, προχώρησε χθες ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, θέλοντας όπως ο ίδιος δήλωσε, να διευκολύνει την παρούσα συγκυρία για την οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος των απορριμμάτων. «Θα έχουμε τις επόμενες ημέρες έναν εσωτερικό ανασχηματισμό υπηρεσιών και πολιτικών προσώπων, που θα διευκολύνει την παρούσα συγκυρία. Αυτό δε σημαίνει ότι εκείνοι που θα αλλάξουν, έχουν αποτύχει αλλά ότι θέλουν μια καινούργια ώθηση για να μπορέσουν να ανταποκριθούν».

Αν και ο κ. Λιατσής, δεν προχώρησε σε επίσημες ανακοινώσεις, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Πρωινής», στην χθεσινή πολύωρη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Λάτσειο, στο γραφείο του Δημάρχου, παρουσία όλων των αντιδημάρχων, του Γενικού Γραμματέα αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου,  έγινε ενημέρωση για την πρόσφατη συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών και τη συζήτηση που είχαν με τους Υπουργούς Π. Κουρουμπλή, Γ. Τσιρώνη και Ε. Κουντουρά, αναφορικά με τη διαχείριση των παλαιών σκουπιδιών ώστε να αποσυμφορηθεί μια και καλή ο Δήμος  ενώ έγινε και ένας μικρός απολογισμός των προσπαθειών της δημοτικής αρχής για την επίλυση του σοβαρού αυτού θέματος. Ο κ. Λιατσής, φέρεται να ζήτησε από τα στελέχη της δημοτικής αρχής, να… σηκώσουν τα μανίκια καθώς έχουν μπροστά τους από δω και πέρα πολύ δουλειά, αφού έφτασε η ώρα των έργων εκείνων που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του δήμου.

Στο σημείο αυτό, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ανακοίνωσε πως το τμήμα Καθαριότητας αλλάζει «χέρια» και χρέη αντιδημάρχου Καθαριότητας, αναλαμβάνει πλέον, ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανακύκλωσης Διονύσης Μπέλτσος.

Ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Σεϊντής, που όλους αυτούς τους μήνες ήρθε αντιμέτωπος με την «καυτή πατάτα» των σκουπιδιών, διατηρεί τη θέση του αντιδημάρχου Πρασίνου με όλες τις αρμοδιότητες που είχε πλην της καθαριότητας.

Επίσημες ανακοινώσεις, αναμένονται από τον Δήμαρχο Γαβρίλη Λιατσή μέσα στις επόμενες ημέρες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος