FOLLOW US: facebook twitter

Μικτές Ηλείας: Στην Κεφαλονιά για την πρόκριση στους «16»

Ημερομηνία: 13-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Κ16 και η Κ14 με νίκη σήμερα προκρίνονται αμφότερες στη Β΄ Φάση

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Οι Μικτές Ηλείας Κ14 και Κ16 ταξιδεύουν σήμερα το πρωί στην Κεφαλονιά όπου θα αντιμετωπίσουν το μεσημέρι στο Αργοστόλι τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Κεφαλονιάς/Ιθάκης, για την 6η και τελευταία αγωνιστική στον 9ο όμιλο της Α΄ Φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Η Κ16 της Ηλείας (φωτό) είναι πρώτη στον όμιλο με 2 βαθμούς περισσότερους από την αντίστοιχη της Μεσσηνίας (12 έναντι 10) και με νίκη σήμερα θα πάρει την πρώτη θέση και το εισιτήριο για τους «16». Σε περίπτωση ισοπαλίας η πρόκριση θα κριθεί στην διαφορά τερμάτων με την Ηλεία να υπερέχει μακράν αυτή την στιγμή με γκολ 15-4 έναντι 7-3 της Μεσσηνίας. Η Κ16 της Κεφαλονιάς/Ιθάκης είναι τελευταία στον όμιλο με 2 βαθμούς. Η ΕΠΣ Μεσσηνίας παίζει σήμερα στην Ζάκυνθο με την ΕΠΣ Ζακύνθου.

Η Κ14 της Ηλείας είναι δεύτερη στον όμιλο με 3 βαθμούς λιγότερους από την Κ14 της Μεσσηνίας (13 έναντι 10) και με την οποία υστερεί στην περίπτωση ισοβαθμίας. Με νίκη όμως σήμερα στην Κεφαλονιά, η Κ14 της Ηλείας φτάνει τους 13 βαθμούς και θα προκριθεί ως μια εκ των τριών καλύτερων δεύτερων. Κι αυτό διότι έχουν ολοκληρωθεί οι αγώνες στους άλλους ομίλους και μόνο η Καβάλα από τον 1ο όμιλο έχει ξεπεράσει τους 13 βαθμούς). Συνεπώς αμφότερες οι ηλειακές ομάδες, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Αντώνη Χρυσανθακόπουλου, είναι πολύ πιθανό να προκριθούν σήμερα στους «16», γεγονός που θα αποτελέσει μεγάλη επιτυχία.

Η Κ14 θα παίξει στις 12μ.μ. και η Κ16 στις 2.30μ.μ., με διαιτητές τους Γκιάφη, Κοσυφαρίνη και Ντρέλια από την Αιτωλοακαρνανία. 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot