FOLLOW US: facebook twitter

Μικτές Ηλείας: Νίκη-πρόκριση της Κ16 στην Β΄ Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος

Ημερομηνία: 31-03-2023 | Συντάκτης:

Η Κ16 της Ηλείας κέρδισε 4-0 την αντίστοιχη της Κεφαλονιάς/Ιθάκης σήμερα στο Ενωσιακό της Σπιάντζας, για την 6η και τελευταία αγωνιστική στον 9ο όμιλο της Α΄ Φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, και πήρε την πρόκριση στην Β΄ Φάση, στους «16», ως μια εκ των τριών καλύτερων δεύτερων από τους 13 συνολικά ομίλους. Έχει ολοκληρωθεί η Α΄ Φάση σε 10 από τους 13 ομίλους και η Ηλεία έχει την καλύτερη συγκομιδή βαθμών (13) μαζί με την Φωκίδα, ανάμεσα στις ομάδες που τερμάτισαν στην 2η θέση και μάλιστα υπερέχει της Φωκίδας στη διαφορά τερμάτων (+12 έναντι +11).

Αλλά και στους τρεις εναπομείναντες ομίλους, μονάχα στον 5ο όμιλο η Θεσπρωτία μπορεί να φτάσει τους 13 βαθμούς (έχει 10 βαθμούς και μένει ένας αγώνας). Ως εκ τούτου, η Κ16 της Ηλείας προχωρά στην Β΄ Φάση, γεγονός που αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τους ταλαντούχους Ηλείους παίκτες του Αντώνη Χρυσανθακόπουλου.

Στον σημερινό αγώνα με την Κεφαλονιά, η Κ16 κέρδισε 4-0. Το ημίχρονο ήταν 2-0 με γκολ των Γιάννη Τραμπαδώρου, Νίκου Πολυχρονόπουλου και στο β΄ μέρος σκόραραν ο Γιώργος Δρακόπουλος και ο Χάρης Φερεκίδης στις καθυστερήσεις.

Η Κ14, η οποία δεν είχε ελπίδες πρόκρισης, έφερε ισοπαλία 3-3. Κέρδιζε 2-1 στο ημίχρονο με γκολ των Θοδωρή Δρακόπουλου (αδερφός του Γιώργου Δρακόπουλου που παίζει στην Κ16, γιοι του προπονητή Κώστα Δρακόπουλου) και Παναγιώτη Νικολόπουλου. Στο β΄ μέρος η Κεφαλονιά ανέτρεψε το σκορ και προηγήθηκε 2-3, για να ισοφαρίσει ο Κώστας Ξυνής στο τελικό 3-3.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot