FOLLOW US: facebook twitter

Μικροί ταξιδιώτες…: Ένα υπέροχο ευφάνταστο «ταξίδι» από το πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής «Marietta»

Ημερομηνία: 26-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Εκπαίδευση, Νέα

Μέσα από ένα πολύ όμορφο και ευφάνταστο «ταξίδι»  σε άλλες χώρες , τα παιδάκια στο πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής “Marietta”  στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δράσεών τους, ήρθαν σε επαφή με τον πολιτισμό και την κουλτούρα άλλων παιδιών της Κίνας, της Αφρικής και των Ινδιάνων!  Παιδιά και εκπαιδευτικοί σε υπέροχα διαμορφωμένο χώρο με τα χαρακτηριστικά της κάθε χώρας και φυλής, ντυμένα με στολές και μάσκες που εκπροσωπούν την κουλτούρα των συγκεκριμένων λαών, μεταμορφώθηκαν σε κινεζάκια, αφρικανάκια και ινδιάνους εισπράττοντας εξαίρετες εμπειρίες.

你好…. …Nǐ hǎο… ….Γεια σου… Με αυτή τη φράση καλωσόρισε η Κινέζα μαζί με την κινεζούλα κόρη της τους μαθητές του Marietta  στην παγόδα της στην μακρινή Κίνα!! Αφού έφαγαν το παραδοσιακό ρύζι, και τα noodles , ήπιαν ένα δροσιστικό τσάι , που τους έδωσε ενέργεια αρκετή, για να χορέψουν το παραδοσιακό χορό του Δράκου!!! …

Τα ΤΑΜ ΤΑΜ ήχησαν στο Marietta δυνατά και το “ΜΑΥΡΟ ΤΣΑΚΑΛΙ καλεί τους μικρούς ινδιάνους να προσευχηθούν γύρω από το τοτέμ…!! Ινδιάνικοι χοροί , βόλτα με το κανό και πολλές ξεχωριστές εμπειρίες περίμεναν τους μικρούς μας!

Τέλος, ακολούθησε μια όμορφη βόλτα στην ζούγκλα της Αφρική.!!! Τα παιδάκια έπαιξαν με τα αφρικάνικα τύμπανα και χόρεψαν με τους ρυθμούς της αφρικάνικης παραδοσιακής μουσικής!!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος