FOLLOW US: facebook twitter

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στην Αρχαία Ολυμπία με τον αυριανό τους δήμαρχο Άρη Παναγιωτόπουλο         

Ημερομηνία: 18-09-2023 | Συντάκτης:

Μια υπέροχη βραδιά με κέφι και ζωντάνια πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των νέων της δημοτικής παράταξης «ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣ» στο κέντρο «Ζορμπάς» στην Αρχαία Ολυμπία, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Κι ενώ η αρχική ιδέα της εκδήλωσης ήταν από τη νεολαία της παράταξης, άτομα από όλες τις ηλικίες έδωσαν δυναμικό παρόν στη μουσική βραδιά πλημμυρίζοντας κυριολεκτικά ολόκληρο το κέντρο.

Το κέφι ήταν διάχυτο και η θετική ατμόσφαιρα και στήριξη στο πρόσωπο του αυριανού δήμαρχου Άρη Παναγιωτόπουλου, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Είναι γεγονός ότι η παρουσία του κ. Παναγιωτόπουλου ενώνει τους δημότες Ολυμπίας και επιβεβαιώνει ότι η εμπειρία μπορεί να συνεργαστεί με τη νέα γενιά, της οποίας οι ιδέες θα φέρουν νέα πνοή και εκσυγχρονισμό στο δήμο. Ο ίδιος επισημαίνει «είναι συγκινητική η παρουσία των νέων μας απόψε και δίνει σε όλους μας δύναμη να παλέψουμε, να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο και με ευκαιρίες αύριο. Ειλικρινά η παρουσία τους και μόνο μας κάνει ακόμη πιο υπεύθυνους απέναντί τους και αυτό για εμάς δεν είναι απλή υπόσχεση, είναι μονόδρομος και εντολή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη δυναμική και τη συνεργασία του κ. Παναγιωτόπουλου και του κ. Παπαηλίου, έτσι  όπως εξελίσσεται στους κόλπους του συνδυασμού, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η νεολαία τόσο της Ολυμπίας όσο και των 48 κοινοτήτων ασχολείται με τα κοινά και επιθυμεί ένα καλύτερο μέλλον για την Παγκόσμια Πόλη του Πολιτισμού και των Αξιών και είναι πλέον αποφασισμένοι αυτό το μήνυμα να το στείλουν και στην κάλπη στις 8 του Οκτώβρη !


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος