FOLLOW US: facebook twitter

Μικρά χειροποίητα έργα τέχνης αγάπης και ελπίδας

Ημερομηνία: 07-12-2023 | Συντάκτης:

Χριστουγεννιάτικο παζάρι από την Αλληλεγγύη Γαστούνης για να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση αναξιοπαθούντων τις ημέρες των εορτών 

Χριστουγεννιάτικο παζάρι διοργανώνει ο Σύλλογος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γαστούνης το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου, από τις 4 έως τις 7:30 το απόγευμα, στο ΚΑΠΗ Γαστούνης.

Οι γυναίκες μέλη του Συλλόγου όπως κάνουν τα τελευταία χρόνια, εδώ και αρκετό καιρό προετοιμάζονται  και  επιστρατεύοντας τη φαντασία και την δημιουργικότητά τους, έχουν ετοιμάσει υπέροχες χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές . Γούρια, στολίδια,  πίνακες, καράβια με ξύλο, στεφάνια, κεριά κ.α για να στολίσετε το σπίτι σας τις ημέρες των εορτών και για να αγοράσετε τα δώρα σας για τους αγαπημένους σας.

Μια πραγματικά υπέροχη και πλούσια συλλογή από εντυπωσιακά  μικρά έργα τέχνης που αξίζει να έχετε στο σπίτι σας, από τον Σύλλογο που κάνει πράξη την αλληλεγγύη δικαιώνοντας το όνομά του, καθώς πρόκειται για ένα παζάρι αγάπης και ελπίδας από εθελοντές που ασχολούνται αφιλοκερδώς με την κατασκευή χειροποίητων δώρων προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα και να ενισχυθούν αναξιοπαθούντες της που χρήζουν βοήθειας. Ο Σύλλογος έχει μεγάλη παράδοση σε ανάλογες δράσεις αλληλεγγύης όλο το χρόνο και όχι μόνο τις ημέρες των εορτών.

Γι αυτό και μας προσκαλούν να ενισχύσουμε την προσπάθειά τους: «Με Αγάπη, Εθελοντισμό και Ελπίδα θα υποδεχθούμε τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. Σας περιμένουμε!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot