FOLLOW US: facebook twitter

Μίκι Τσίρκοβιτς: «Θα μιλήσουμε στο τέλος»

Ημερομηνία: 27-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”75495″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο ΠΑΟ Βάρδας ήταν άτυχος στο ματς με τη Θύελλα Ραφήνας και δεν κατάφερε να σκοράρει στις τρεις-τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε.  Έτσι, έμεινε στο 0-0 και υποχώρησε στην 4η θέση. Ο τεχνικός Μίκι Τσίρκοβιτς με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε πως στον ΠΑΟΒ ποτέ δεν είπαν πως πάνε για πρωτάθλημα και κάποιοι βιάστηκαν να τους βγάλουν άχρηστους!

Ο 53χρονος προπονητής έγραψε χαρακτηριστικά: «Στο τέλος θα μιλήσουμε εγώ και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ Βάρδας. Πολύ γρήγορα μας στήσατε στη γωνία. Τουλάχιστον εγώ και οι παίκτες μου δεν λέγαμε μεγάλες κουβέντες. Ήμασταν πολύ ειλικρινείς, δεν είπαμε ποτέ ότι θα πάμε για πρωτάθλημα. Η αχαριστία είναι πολύ άσχημο πράγμα. Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό, κύριοι. Πολύ γρήγορα μας βγάλατε άχρηστους».

Πλέον οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους το εκτός έδρας παιχνίδι με το Φοίβο Κρεμαστής, στο οποίο η νίκη είναι επιτακτική για να παραμείνουν ψηλά στη βαθμολογία. Απών θα είναι ο τιμωρημένος Αντώνης Λιόσης, ενώ επιστρέφει ο Νίκος Ντόμας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot