FOLLOW US: facebook twitter

Μιχάλης Κατρίνης και Δημήτρης Μάντζος οι νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ

Ημερομηνία: 05-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτική

Στον βουλευτή Ηλείας, Μιχάλη Κατρίνη και στον Δημήτρη Μάντζο ανέθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης την εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ, στη Βουλή.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση, “ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, γνωστοποίησε στον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, τον ορισμό ως κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των βουλευτών Μιχάλη Κατρίνη και Δημήτρη Μάντζου”.

Για το λόγο αυτό αναμένεται να αντικατασταθεί ο Δημήτρης Μάντζος από εκπρόσωπος Τύπου, με πληροφορίες για τον αντικαταστάτη του να κάνουν λόγο για τον Θανάση Γλαβίνα, πρώην διευθυντή της ΚΟ και υποψήφιο στη Β’ Θεσσαλονίκης που δεν εξελέγη λόγω “καραμπόλας”.

Επικρατέστερη για γραμματέας της ΚΟ φέρεται εκ νέου η βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη.

Η επιτροπή για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης

Τη σύσταση επιτροπής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε χθες το ΠΑΣΟΚ, συντονιστής της οποίας θα είναι ο πρώην υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης.

Η επιτροπή απαρτίζεται από 16 μέλη και ο λόγος της δημιουργίας της είναι ο συντονισμός της δράσης του κόμματος, με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου και ειδικά την εικόνα της δεύτερης θέσης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot