FOLLOW US: facebook twitter

Άνοιξε τις πύλες του το Σάββατο το βράδυ το Παραμυθοχώρι: Μια βραδιά σαν Χριστουγεννιάτικο παραμύθι στα Λεχαινά!

Ημερομηνία: 24-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Σε μια πραγματικά μαγική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, μικροί και μεγάλοι το βράδυ του Σαββάτου έζησαν το δικό τους παραμύθι στην τελετή εγκαινίων του Χροστουγεννιάτικου χωριού στα Λεχαινά, όπου το Παραμυθοχώρι στην πλατεία Αγίου Δημητρίου άνοιξε τις πόρτες του με πολλές εκπλήξεις και εκδηλώσεις για όλες τις επόμενες ημέρες των Χριστουγέννων. Η Φιλαρμονική Λεχαινών φορώντα σκουφάκια του Άη Βασίλη έδωσε τον γιορτινό τόνο με κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τα βεγγαλικά με τα υπέροχα χρώματα έκαναν η νύχτα μέρα και στα φαναράκια των ευχών ταξίδεψαν στον ουρανό μεταφέροντας τις ευχές του κόσμου. Στα περίπτερα του Χριστουγεννιάτικου χωριού εθελοντές ετοίμαζαν ζεστά ροφήματα και κέρναγαν τον κόσμο.

Παράλληλα οι μικρότεροι είχαν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές με κλόουν και ανιματέρ που έδωσαν τη δική τους παράσταση και η πλατεία Αγίου Δημητρίου κατακλύστηκε από κόσμο!  Ωστόσο και χθες το απόγευμα συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις με μπαλονοκατασκευές και face painting, ενώ προσφέρθηκαν δωρεάν λουκουμάδες και δώρα από τον Άγιο Βασίλη.

Τις εκδηλώσεις στα Λεχαινά διοργανώνει ο Εθιμοτυπικός Όμιλος Λεχαινών και συμμετεχουν πολλοί Σύλλογοι της πόλης που αυτές τις μέρες ένωσαν για ακόμα μια φορά τις δυνάμεις τους έτσι ώστε τα Χριστούγεννα να είναι για όλους παραμυθένια.  Οι εκδηλώσεις στο Παραυθοχώρι συνεχίζονται την επόμενη μέρα των Χριστουγέννων με  μια μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή με κλόουν – βόλτα με Χριστουγεννιάτικη άμαξα από τον ΟΜΙΛΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ «Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος