FOLLOW US: facebook twitter

Μια βραδιά όλο γλύκα!

Ημερομηνία: 18-06-2024 | Συντάκτης:

Μεγάλη επιτυχία στον 3ο Διαγωνισμό Ζαχαροπλαστικής από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Επί της Αλός» Επιταλίου

-33 συμμετοχές – 33 εξαιρετικές γλυκές δημιουργίες

Τα γλυκά πουγκιά της Βασιλικής Σίνου και ο μπακλαβάς με καρύδι της Σοφίας Γιαννέα ξεχώρισαν μεταξύ των 33 γλυκών που δημιούργησαν γυναίκες και άντρες, συμμετέχοντας στον 3ο διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής που πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Επιταλίου «Επί της αλός», το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία του χωριού.

Η Σοφία Γιαννέα με τον μπακλαβά της με καρύδια, νικήτρια στην κατηγορία “Καλύτερη γεύση – εμφάνιση”

Το επίπεδο φέτος – όπως τόνισαν και οι σεφ ζαχαροπλαστικής που δοκίμασαν όλα τα γλυκά και τα βαθμολόγησαν – ήταν πολύ ανεβασμένο με τους συμμετέχοντες να παρουσιάζουν εξαιρετικές γλυκές δημιουργίες τόσο σε γεύση και εμφάνιση όσο και σε πρωτοτυπία. Κοντά τους και φέτος ήταν οι ζαχαροπλάστες Άκης Σμαρνάκης από το ζαχαροπλαστείο «Σμαρνάκης» και η Ειρήνη Μπουρνά από το ζαχαροπλαστείο «Προζύμι και μέλι».

Στον φετινό διαγωνισμό είχαν αρκετές συμμετοχές και εκτός Επιταλίου ενώ ιδιαίτερη τιμή για το Σύλλογο και το χωριό, αποτέλεσε η συμμετοχή της πρώην προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλίδονας, Τριανταφυλλιάς Νιάρχου η οποία διαγωνίστηκε με το γλυκό Τούρτα με καρύδια.

Η Βασιλική Σίνου αναδείχθηκε νικήτρια με τα γλυκά πουγκιά της

Το κοινό απόλαυσε μια όμορφη βραδιά ενώ στο τέλος και μετά την απονομή δώρων στους συμμετέχοντες, τα γλυκά κεράστηκαν από τους δημιουργούς τους και τα μέλη του συλλόγου στον κόσμο.

Τα γλυκά πουγκιά που έπιασαντο άριστα

Οι δύο νικήτριες (κατηγορίες : Καλύτερη γεύση – εμφάνιση και Πρωτότυπη ιδέα) κέρδισαν δώρα από τους μεγάλους χορηγούς της εκδήλωσης (φριτέζα αέρος και μίξερ) ενώ όλοι οι συμμετέχοντες πήραν ως συμβολικά δώρα λικεράκια από την ποτοποιία Μυλωνάς και είδη ζαχαροπλαστικής.

Ο Σύλλογος Επί της Αλός ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες που στήριξαν την διοργάνωση: Κατάστημα ηλεκτρικών ειδών EuronicsΠαρράς στον Πύργο (Φριτέζα αέρος), Κατάστημα Vicko (Μίξερ με περιστρεφόμενη βάση), El Greco Πιτσαρία, POWER & PILATES STOUDIO, Παντελής Μυλωνάς Ποτοποιία Μυλωνάς, Γιώργος Παπαντωνόπουλος Επιχειρηματίας – Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου, Χριστίνα Κλεφτονικολού Τοπική Σύμβουλος Επιταλίου, Παρασκευάς Τερζής Ζωοτροφές «Τερζής», Θανάσης Τσόπελας Κρεοπώλης – Πρόεδρος Τ.Κ. Βαρβάσαινας, Μιχάλης Χριστόπουλος Μάρμαρα – Γρανίτες, Αλέκος Κάγκουρας Επιχείρηση παραγωγής χλοοτάπητα – γκαζόν, και τους Θοδωρή Μπαλάσκα και Κώστα Ρασιώτη για την παραχώρηση ψυγείων για τα γλυκά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος